avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 18 din 1146
Nu are nici o treabă o contravenție din 2019, cu noul proprietar, în 2025. Din moment ce i s-a restituit fostului proprietar CI, ce treabă aveți dvs. cu o contravenție pe numele altcuiva ? Ce să lămuriți, nu v-au spus acei functionari ?
Răspuns la discuția Radiere masini fara acte
Păi le vindeți pe alea care nu sunt pe numele dvs. , ați scris anterior ca aveți oferte. Cred ca va dați seama că nu vor fi chiar legale actele de V-C. Dar veți scăpa de ele, persoanele respective le vor dezmembra și vinde ca piese. Vor câștiga și ei din "afacere" și mașinile vor dispărea.
Alte variante nu sunt.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este OK, conform legii 196/2018 art.85 suma pentru reparația liftului se repartizează tuturor proprietarilor, pe cotă parte indiviză.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adică ce a rezultat în urma intervențiilor dvs., pe terasa dvs., nu va aparține ?!? E ca și cum dvs. construiți o casa pe terenul ce va aparține și apoi întrebați dacă acea casă mai e sau nu a dvs. Eu ma opresc aici.

Propnew a scris:

Terasa pe care am constriut initial era in proprietatea mea. Despre terasa rezultata din suprainaltare sau despre terasa apartamentului in forma initiala ce se poate accesa doar din apartamentul meu, nu se pecifica nimic in contract.

Daca dvs. sunteti proprietarul teraselor (actuale si foste) dvs. sunteti cel responsabil de repararea lor si de toate pagubele care se pricinuiesc celor de sub dvs.
Persoanele au alte activități când spațiul nu are destinația de locuință, nu când un proprietar își amenajează locuința, citiți legea 196/2018, se încheie și acea convenție pe număr de persoane. Altfel, la o locuință nu prevede legea de vreo convenție. Cam încurcați borcanele...aaa, pardon, articolele.

Nu e nici o contra d-le Grecu, nu e parte comună doar pentru ca trece pe parte comună. Asa trece și fibra optică ce intră în proprietățile individuale (pentru TV și internet) și nu devine parte comună. De ani de zile se discuta subiectul conductelor de gaz ce alimentează CT la bloc și nu am auzit niciodată ca ar fi parte comună. Să tragi o țeavă de gaz e o lucrare foarte simplă, nu e vreo bomba atomică.
Conducta respectivă este proprietatea individuală a celor ce-si pun CT, ei își împart cum vor cheltuielile, nu pe CPI. Își pun centrala în casă cum le vine mai bine, nu cum vrea altcineva. Bineînțeles că respecta un proiect tehnic.Ei își aleg firma, nu asociația. Ei sunt înregistrați ca proprietari ai conductei la distribuitorul de gaz. Ceilalți vor plăti partea lor când își vor instala CT.
Intrebati la MAE sau politia de frontiera, de exemplu, in tari UE nu trebuie nici un astfel de act, doar actele masinii si ale soferului in regula.
Ca sa fim corecti, trebuie sa vedem ce scrie la art. 48 si termenele prevazute pentru o AG de alegere a unui nou membru si o reconvocare de AG. Cu toata bunavointa cred ca sensul legii (conform art. 48 , art. 55 alin 8 , plus art. 56) e de a considera executarea atributiilor de catre membrul demisionar nu mai mult de perioada prevazuta de cele 5 zile de la art. 56 de a organiza o AG si cele maxim 15 zile pentru reconvocare, prevazute la art. 48.. Deci, peste 20 de zile maxim, e aiurea sa mai consideri ca un membru demisionar mai are vreo raspundere.