avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate soficu cristina

Activitate soficu cristina

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin sponsorizare nu puteti, doar ca o cheltuiala sociala si doar daca aveti contract colectiv unde aveti aceste cheltuieli sociale stipulate. Din nefericire codul fiscal, prevede aceste cheltuieli doar la cei care au aceasta forma.
Răspuns la discuția Recuperare TVA
Da, dar sa nu depaseasca perioada de prescriere. Este obligat sa emita facturile de corectie . Dar ati verificat pe ANAF statusul partenerului?
Răspuns la discuția Factura omisa in decontul de TVA
inregistrata in iulie, tva deductibil se va duce pe regularizari, Rd 34
Trebuie sa consultati o firma specializata si va va indruma ce aveti de facut.Pe forum este un raspuns prea general.
Da, la dobanda bnr mai adaugati 4 puncte si este dobanda penalizatoare legala pe care o puteti solicita. In contract, nu aveti si o clauza cu penalitati de neandeplinire contract?
Răspuns la discuția Poprire la salar se suspenda?
suspendare poate avea doar daca a fost in somaj tehnic, sau in concediu medical.
Asta am vrut sa sugerez si eu prin diferenta,Intrucat multi asociaza vechimea in companie cu vechimea lucrata pe cumulat.
Din cate stiu, la camera de comert nu mai trebuie acest acord. Fiscal, va trebuie delimitare spatiala din suprafata locuintei, si cu acest procent va dati pe cheltuielile SRL-ului toate utilitatile.Pretul in sine stabilit cu regia, nu va creste. La primarie, la fel se face si veti avea alta categorie de impozit, dar aici cred ca suprafata este prea mica(intrebati mai bine)
Conform codului muncii, fidelitatea are alte conditii si in plus trebuie mentionata separat in contractul colectiv.Verificat daca o aveti mentionata.
Nu este un spor de vechime care se aplica inainte de 1989, pe total vechime in munca( a disparut acest termen) ci strict pe vechimea in companie, ca un avantaj. Multe companii private nu il mai trec separat, se reflecta doar in salariul renegociat in functie de competenta. Are importanta vechimea daca nu faci nimic competetent, sau competenta fara vechime?[
Răspuns la discuția Vanzare sub pret de achizitie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti reevalua stocul de marfa achizitionat in devize la cursul de la sf. lunii de evaluare, daca va ajuta.Ar fi mai prudent din punctul meu de vedere.Dar asa cum preciza colegul Manea Iulian, puteti sa va folositi si de OUG 99/2000 art.16, dar va trebui sa aveti documentatie pregatita, fiind pret pentru licitatie.