avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate andymaurul

Activitate andymaurul

In speta data,angajatorul trebuie sa vireze in contul indicat de BEJ suma poprita din salariul net al respectivului ,in calitate de tert poprit.
Se asculta separat,in asa fel incat nici unul dintre ei sa nu stie la ce intrebari a raspuns celalalt.Daca este nevoie,vor fi supusi confruntarii.
Răspuns la discuția imprumut fara garantie
Depuneti plangere penala la politie,dar....sanse infime.
Răspuns la discuția Poate fi modificata intampinarea?
Asa este,paratul sa formuleze pana la urmatorul termen cerere reconventionala.
Răspuns la discuția Probleme la locul de munca
Nu trebuie sa semnati nimic.In ceea ce priveste bonurile de masa...daca acestea reprezinta optiunea angajatorului,fara ca ele sa reprezinte obligatie stipulata in contractul individual de munca,este posibil ca angajatorul sa nu vi le acorde.
Nu vad unde ar fi fapta penala....Ramane ca organele de urmarire penala sa probeze vinovatia...Dar mergeti la politie insotit de un avocat.
Răspuns la discuția conventie scrisa
Fara martori,sau alte inscrisuri doveditoare...cam greu.
Răspuns la discuția PROTECTIA MUNCII
tudorvle a scris:

Buna ziua, d-le Budiu Alin
Ne puteti comunica, va rog, sectiunea, capitolul si articolul din H.G. nr. 1425/2006 cu completarile si modificarile ulterioare in care este stipulat ceea ce afirmati dumneavoastra referitor la cursul de evaluator de riscuri.
Va multumesc!

O zi buna!


Este de ajuns,potrivit legii in vigoare,sa fi absolvit cursul de 90 ore de ''inspector securitate si sanatate in munca'' pentru a putea efectua evaluarea de risc.
Răspuns la discuția PROTECTIA MUNCII
Angajatorul este obligat prin lege sa va incadreze cu norma intreaga (8 ore )-hg 1425/2006.

SECŢIUNEA a 3-a
Lucrători desemnaţi

ART. 20
(1) Desemnarea nominală a lucrătorului/lucrătorilor pentru a se ocupa de activităţile de prevenire şi protecţie se face prin decizie scrisă a angajatorului.
(2) Angajatorul va desemna lucrătorul numai din rândul lucrătorilor cu care are încheiat contract individual de muncă cu normă întreagă.
(3) Angajatorul va consemna în fişa postului activităţile de prevenire şi protecţie pe care lucrătorul desemnat are capacitatea, timpul necesar şi mijloacele adecvate să le efectueze.

Puteti efectua evaluarea de risc .
Plus taxe expertize,etc.