avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Alexandru Gheorghe

Activitate Avocat Alexandru Gheorghe

Răspuns la discuția Taxe la registrul comertului
Taxele achitate reprezinta servicii pe care ONRC-ul le-a prestat, deci nu mai pot fi recuperate in cazul unei dizolvari, lichidari sau radieri.
Pentru proprietarul constructiei se poate institui un drept de superficie asupra terenului pe durata existentei constructiei. Iar proprietarul terenului poate deveni proprietarul constructiei printr-a accesiune imobiliara constatat de instanta.
Cu stima
Partajul de bunuri comune cuprinde si pasivul, adica datoriile pe care le aveti in comun la banca. In cadrul procesului de partaj va trebui sa fie chemata si banca.
In cazul in care platiti doar dumneavoastra ratele dupa divort, se va stabili valoarea creditului rambursat pana la acea data si restul de rate achitate exclusiv de dvs, astfel veti avea o cota mai mare de contributie si veti dobandi o parte mai mare din casa la partaj.
Cu stima
Răspuns la discuția mostenirea de la tatal meu
Inainte de toate trebuie sa mergeti la notar sa se deschida dosarul de succesiune, iar daca nu va intelegeti cu familia, vi se va elibera de catre notar o incheiere, iar apoi puteti sa mergeti in instanta pentru o actiune de partaj succesoral.
Răspuns la discuția OUG 119 sau OG 5?
Factura este asimiliata unui contract in forma simplificata.
Răspuns la discuția buna seara
Cercetarile penale pot dura si mai mult de un an, iar eventuala amenda vine de la parchet si nu de la politie. in aceasta faza dosarul e secret asa ca prea multe informatii nu vei obtine, in cazul in care ar fi in faza de judecata se poate verifica pe portal.just.ro
Răspuns la discuția OUG 119 sau OG 5?
fiind un litigiu intre profesionisti, temeiul e OUG 119/2007
Nu, dumneavoastra aveti doar un drept de folosinta, proprietatea e a parintilor.
Pai deja ati facut cererea reconventionala, de asta vi s-a pus in vedere sa o timbrati.
Trebuie sa solicitati o copie din dosar. Se timbreaza cu 1 leu/pagina. daca nu sunteti parte in dosar nu aveti cum.