avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate anvistef

Activitate anvistef

buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns concret.daca pe contractul unui angajat cu perioada nedeterminata am trecut ca ii se da salariul pe 30 ale fiecarei luni,trebuie sa modific acum in revisal ,daca vreau sa ii dau ,avans si lichidare?
Discuție ifn
buna seara,as dori sa deschid o casa de amanet si va rog sa imi spuneti ce este mai bine sa infiintez,ifn sau srl?

care sant avantajele ifn-ului sau dezavantaje si srl-ul?
va rog urgent
ce scoala trebuie sa ai pentru a deveni lichidator si executor,va rog
Discuție contabil
neata,va rog sa imi da-ti si mie un raspuns exact daca s-a schimbat ceva la darile catre bugetul de stat pentru contabil ,ca mie mi-a pus banii in plus sa dau la stat si nu stiu de ce?
neata
va rog,daca se poate,cine are cunostinta de cauza,sa imi explice si mie ce acte trebuie facute legate de contabilitate la deschiderea unei case de amanet si ulterior,cea primara si cea secundara...va rog din suflet,daca se poate cat de urgent,va multumesc.
Discuție cine stie
:help:buna ziua,va rog cine ma poate ajuta cu informatii despre o fabrica de saci din plastici..vrea sa stiu-cat m-ar costa ..si mai multe detalii,cat spatiu imi trebuie.va multumesc de atentie.
buna ziu,va rog sa-mi spune-ti si mie daca mai pot tine sediul social al firmei intr-un apartament?
acolo nu desfasor nici un fel de activitate...s-a schimbat ceva?
cum le sterg cele pe care le-am trimis si numai imi sant de folos?
Discuție dauna q7
BUNA ZIUA,VA ROG SA-MI SPUNE-TI DACA UN Q7 IL GASESTI IN FLACARI ,CE SE INTAMPLA IN ACEST CAZ?
FAPTUL CA EXISTA FULL CASCO MAI TRAG VREO SPERANTA CA SE RECUPEREAZA BANII?
SAU CUM SE PROCEDEAZA...
buna ziua,am cumparat o masina pe firma ,acum in februarie fac 2ani,inleasing pe 3ani,am facut rost cu greu de banii ca sa o achit.am achitat-o ca sa scap de diferentele de curs valutar care ma disperase.acum am ramas cu ea pe firma,dar nu stiu cum sa scap de ea-sa o vand mai departe fara sa platesc la stat.la alta socitate ...nimanui nu0i convine la ora actuala sa mai cumpere masina pe firma...va rog invatati-ma ce pot face sa redresez firma ca am bagat-o intr-o mare pierdere cu intreaga valoare a masinii,nu am nici un obiect de activitate de invidiat.alimentara cu chirie fara vad prea mare.va rog mult ajutati-ma. ]