avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Duica Radu

Activitate Duica Radu

Contractul de servicii paza poate fi acordat pe anexa 2B la OUG 34/2006 avand in vedere ca acest gen de servicii nu se regasesc nici in anexa A si nici in 2B?
Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in legatura cu prevederile art.122 lit.i din oug 34/2006 si anume: doresc sa fac un aditional la un contract de prestari servicii care a expirat la data de 31.12.2011.nu intentionez sa achizitionez servicii care nu au fost incluse in contractul initial.in aceasta situatie mai sunt legat de acel procent de 20%?va multumesc.
actul aditional se intocmeste de catre cel care a intocmit si contractul de achizitie publica(autoritatea contractanta).
Pargul se mentine inca la 20%.
punctul 2 este incorect pentru ca incalca principiul nediscriminarii si impiedica o reala concurenta.
Răspuns la discuția Achizitii directe
sorcati cred ca faci o micuta confuzie intre achizitia directa (caz in care nu se incheie contract) si incredintare directa (cand intr-adevar se incheie un contract).
domnul Gabescu are dreptate.
daca aveti bani,oricat,in functie de ce anume doriti sa achizitionati.
numai daca societatea respectiva foloseste bani publici.
pana la echivalent in lei a 15.000 euro daca procedura este achizitie directa sau pana la echivalent 100.000 euro daca procedura esta cerere de oferta.
Răspuns la discuția prevederile hg 834/2009
Numai daca acel ofertant este declarat castigator.