avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters97923

Activitate ContSters97923

In instanta aveti obligatia de a dovedi cele spuse de dvs., nu o sa va faca instanta probele! In afara de inscrisuri, la care nu aveti acces, asa cum spuneti, mai exista si alte probe, cum ar fi martori, ancheta sociala, interogatoriul. Deci, nu porniti la drum cu gandul ca nu veti castiga!
Puteti solicita de la Serviciul Public Comunitar - Regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor , daca masina dvs. a fost radiata de drept, conform art. 6 din OUG 189/2005.
In general, copilul se incredinteaza spre crestere si educare mamei, mai ales in cazul dvs., cand este mic, 1 an si 4 luni. DAR... acest lucru nu este obligatoriu. Daca veti face dovada in instanta ca minorul rezultat din relatiile de concubinaj traieste in acele conditii descrise de dvs., este posibil sa va fie incredintat. Deci, introduceti cerere de incredintare minor, aduceti toate dovezile spuselor dvs. si...mult succes!
Răspuns la discuția pensie alimentara cat dureaza?
Chiar daca va adresati cu plangerea direct la parchet, de acolo va fi trimisa la sectia de politie de care apartineti, pentru a se face cercetari. Deci, eu va sfatuiesc sa va adresati intai la politie, unde veti fi chemata si dvs. si tatal minorului care nu a mai platit pensia. Dupa efectuarea cercetarilor, procurorul se va pronunta daca dosarul va fi trimis sau nu in instanta.
Răspuns la discuția Pensie alimentara-Italia
Prin hotararea de divort veti fi obligat la o pensie de intretinere in favoarea minorului. Mama nu se poate opune la acest lucru, este un drept al copilului.
Cu siguranta ca banca va va face dovada notificarii dvs. cu vreun borderou, astfel incat in acest moment este corecta procedura executarii silite. Dvs. nu va ramane decat prin actiune in instanta sa solicitati obligarea colegei, sa va plateasca suma ce v-a solicitat-o banca, reprezentand restantele si penalitatile aferente.
Răspuns la discuția mostenire apartament
Prima clasa de mostenitori este cea a descendentilor, alcatuita din copiii defunctului, precum si din descendentii acestora. In situatia descrisa de dvs., vin la mostenire descendentii de gradul I (copiii defunctului). Fratele sau nu are niciun drept asupra imobilului apartament, in care au ramas sa locuiasca cei doi copii minori si mama lor.
Sotul este de acord ca dvs. sa ramaneti proprietarul casei iar dumnealui sa primeasca sulta? Daca exista aceasta intelegere, se poate cere in instanta impartirea bunurilor comune, iar la primul termen veniti cu o tranzactie in care aratati cum v-ati inteles. In aceasta situatie vi se va restitui taxa de timbru si costul va fi mai mic decat la notar!
Gasiti raspunsul in Legea nr. 370/20.09.2004, acualizata, pentru alegerea presedintelui Romaniei.
Răspuns la discuția nevoie de un sfat
Cu siguranta dosarul dvs. va fi trimis in instanta, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80g/l alcool pur in sange, prev. de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, infractiune pentru care pedeapsa este inchisoarea de la unu la 5 ani. Asa cum v-a sfatuit si colega mea, angajati-va un avocat!