avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CAUT PENALIST INCISIV
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CAUT PENALIST INCISIV

Caut avocat pentru recurs impotriva rezolutiei procuraturii de NUP
Cel mai recent răspuns: PARTEVATAMATA2010 , utilizator 16:54, 19 Aprilie 2010
Niciodata nu se stie ce decide instanta...
claudiu.sorin a scris:

Din pacate faza in care se afla cauza, impune cu atat mai mult gasirea unui avocat priceput si incisiv! Daca se pierde si aici.... se cam pierde tot!
In aceste conditii studierea dosarului trebuie facuta cu foarte mare atentie iar apararea trebuie pregatita in detaliu!
Mult succes!

Av. Claudiu Sorin Feteanu


Remarca acestui avocat mi se pare cea mai pertienenta de pe lista de discutii, din pacate doar observa just situatia mea, fara sa ofere solutii concrete cum ar fi un nume si un onorariu.....
Cand spun incisiv ma refer sa fie cineva sigur pe logica elementara, care nu este respectata de instante (ce sa mai vorbim de Lege!). Am observat ca sunt mai inteligent decat toti functionarii din Justitie si sunt mai inteligent decat avocatul meu actual, care este destul de inteligent!!!

Problema este ca am ajuns sa pledez eu in locul lui, judecatoarea chiar permitandu-si remarca ca de ce mai platesc avocat daca eu devin avocatul lui.... am ajuns la faza de recurs pentru ca am pierdut din cauza prostiei judecatoarei, care nu iese din cuvantul procuraturii impotriva careia eu ma lupt...e un CONFLICT DE INTERESE (apropo, se poate face cerere de exceptie de constitutionalitate pe tema: instanta sector 1 judeca greseala parchetului sector 1, in conditiile in care parchetul influenteaza decizia???), iar avocatul meu s-a mai apucat sa nege ca judecatoarea ar putea fi categorisita drept proasta,ignorand avertismentele mele despre iminenta unui esec din vina instantei....vreau sa-l schimb pentru ca apara onoarea unei proaste
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2010
PARTEVATAMATA2010, utilizator
Poate ca nici nu mai trebuie sa angajati avocat.
Veti avea ocazia de a sustine singur ceea ce doriti in recurs.
Motivarea in drept o aveti de la avocatul dvs.
Poate ca ar trebui sa invocati si o aparare in care sa faceti referire la CEDO daca aveti ceva plauzibil in acest sens.

avocat Claudiu Lascoschi
se poate face cerere de exceptie de constitutionalitate pe tema: instanta sector 1 judeca greseala parchetului sector 1, in conditiile in care parchetul influenteaza decizia???),
Nu veti avea sanse.
Exceptia de neconstitutionalitate invocata pe o astfel de motivare urmeaza a fi respinsa ca inadmisibila de instanta de recurs.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ingeras_1013 ingeras_1013 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru a face o plangere penala impotriva unui administrator de bloc si a unui martor mincinos care au ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)