avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CAUT PENALIST INCISIV
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CAUT PENALIST INCISIV

Caut avocat pentru recurs impotriva rezolutiei procuraturii de NUP
Cel mai recent răspuns: PARTEVATAMATA2010 , utilizator 16:54, 19 Aprilie 2010
avocatul meu spunea ca probe mai zdrobitoare decat ale noastre nu vom mai avea niciodata, dat fiind ca ne intemeieam actiunea pe o greseala de procedura flagranta a parchetului. El spunea ca plangerea mea va fi admisa obligatoriu, vom castiga 100%, avand in vedere ca eu, desi nu am facut contestatie, procuratura, prin prim-procuror, a respins contestatia pe care eu nu o facusem.....
Daca este vorba de o infractiune de talharie si exista probe in mod normal ar trebui admis recursul.
Poate ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii adica nu este vorba de o infractiune.Este posibil ca aici sa existe problema.

Luckystar, dar totusi 5 % se admit.:D

avocat Claudiu Lascoschi
da, ai dreptate, per a contrario, 5% se admit. dar parca e un pic cam putin.
situatia e mai complicata decat ati indraznit dvs. sa intrevedeti......din cauza ca judecatorii sunt stupizi si din cauza ca exista o complicitate intre instanta de sector si parchetul de sector, procesul cu talharia se rejudeca, fiind pe fond........eu,insa,patit o data, suflu si in iaurt si am depus plangere de marturie mincinoasa impotriva martorilor propusi d epartea inculpata in procesul principal....acum discutam despre procesul secundar, adica cel cu marturia mincinoasa.........elementele constituitve ale acestei infractiuni sunt intrunite,pentru ca martorii declara ca s-ar fi aflat in alt loc decat locul pe care insusi partea inculpata recunoaste ca s-ar fi intamplat episodul,deci nu pot depune marturie despre ceva ce s-a petrecut in cu totul alt loc, dar procuratura a admis marturia lor si chiar a dat NUP pe baza acestei marturii in mod logic mincinoase......ce martori sa aduc daca cineva spune ca se afla la ploiesti cand eu am fost talharit la bucuresti si ca ar fi vazut ca nu a fost talharie??? Am doua procese pe rol, iar cel despre care vorbim este cel de marturie mincinoasa
luckystar a scris:

da, ai dreptate, per a contrario, 5% se admit. dar parca e un pic cam putin.


Daca omul nostru are dreptate ar trebui insa ca obtina castig de cauza.
Estimarea de 95 % este generica si nu concreta raportata la sansele raportate la piesele dosarului.

Acum vad ce a scris si userul...
Totusi se pare ca situatia userului este greu de descifrat fara a se vedea exact dosarul...

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ingeras_1013 ingeras_1013 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru a face o plangere penala impotriva unui administrator de bloc si a unui martor mincinos care au ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)