avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

in cat timp de la deces se poate face succesiunea? exista un termen maxim?
multumesc
:)

da' bine le mai zici, moromete:))
io is chibitzu' vostru, daca vreti, in aceasta disputa mareata ce trebuia incheiata in juma de paginaX-(=D>:D:">:-/B-):((#-o:)):(:O:):P;)

Is bun nu?:)):)) Ma gandesc si eu ca poate intelege ca greseste. Da ma lupt cu el nu ma las:)) Pana zice sa-l las in pace
pot sa-ti spun si acum sa ma lasi in pace:D
Problema e ca daca din intamplare esti avocat e bine sa bagi la cap ce-ti spun, mai ales ca e moca, sa nu cumva sa faci prostii:((

eu spuneam, de fapt ca nu intervine prescriptiaX-(

care prescriptie ca daca fiul nu face acceptare de most in 6 luni, in oricare din formele sale, si un frate face acceptare la notar in 6 luni, indiferent de posesia fiului asupra masei succesorale(bineinteles sa nu faca ceva de acceptare tacita sau forata), stii cine mosteneste? surpriza:fratele.:(( Bineinteles daca acest termen curge curat.

pot sa-ti spun si acum sa ma lasi in pace:D
Problema e ca daca din intamplare esti avocat e bine sa bagi la cap ce-ti spun, mai ales ca e moca, sa nu cumva sa faci prostii:((

Nu-s avocat, dar cu siguranta nu fac prostii...ca nu prea sta in picioare ce zici tu.
Pt ceilati care se uita la noi: cum e ? ca nu cumva vreunul din noi sa faca vreo prostie...
tra la la la la....e randul lui romy acum.....tra la la la la....

Alte discuții în legătură

Succesiune dislexic dislexic Mama a 3 frati a decedat in data de 01.10.2005, lasand mostenire o casa cu gradina - 700mp. La 01.03.2007 au fost platite impozitul, lumina etc doar de catre ... (vezi toată discuția)
Paradox teoma teoma Sa zicem ca ramai mostenitor (ca descendent direct ) al cuiva care-ti lasa numai datorii, si nu te intereseaza sa preiei aceasta mostenire. Daca nu refuzi ... (vezi toată discuția)
Succesiune intre mama vitrega si copii vali_085 vali_085 Buna ziua! Doresc sa iau in ingrijire o batrana (nasa de botez) care are o garsoniera in Bucuresti. Aceasta doreste sa imi vanda fara contract de ... (vezi toată discuția)