avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atributii care nu sunt in fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atributii care nu sunt in fisa postului

Lucrez la stat.Seful serviciului e un individ dificil caruia nu-i place sa faca treaba.In fisa mea de post, inspector grad 3 nu sunt trecute cateva dintre atributiile pe care mi la da, dar cel mai tare ma deranjeza ca numai in fisa lui de post e trecuta "reprezentarea institutie la diverse activitati"-asta insemnand delegatii sau poate intalniri sambata sau duminica .El nu vrea sa faca treaba sambata sau duminica pentru ca "are familie".Mai am 2 colege, nici ele nu vor dar doar la mine face scandal.Nu vreau sa plec in delegatii, am salariul cel mai mic si functia cea mai mica din birou, iar in fisa postului nu scrie, repet nimic de delegatii.Ma ameninta ca-mi schimba fisa postului si-o sa am delegatii de nu le pot duce...Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: emilia73 , utilizator 08:05, 3 Octombrie 2007
Eu te-am sfatuit sa incerci sa vezi daca ai competenta sa te ocupi de problemele respective.Nu de munca in teren efectiv ci de ce anume trebuie sa desfasori acolo.Este cea mai buna motivare posibila.
:((Pai...sedinta asta se va desfasura in limba engleza..iar eu sunt cea mai buna din birou la engleza..:( in plus, stiu cel mai multe lucruri din birou despre subiectul pus in discutie, asta pentru ca ma documentez personal, in timpul meu liber..ceea ce ceilalti nu fac..:asa am invatat si engleza, singura, in timpul meu personal...(..deci, de pregatita sunt super -pregatita sa ma descurc...dar daca ar avea loc aici, la mine in oras ar fi ok!!Eu nu pot pleca in delegatii!!!Asta-i problema!!:((
cum pot sa-mi argumentez "competenta" de care aminteai?
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2007
emilia73, utilizator
Chiar as vrea sa-ti pot da raspunsul exact, dar nu stiu care iti sunt atributiile de serviciu si daca in afara faptului ca stii lb. engleza si ca stii cu ce se mananca subiectul abordat in disctie, esti abilitata sa porti discutia respectiva.Nu stiu cum altfel iti pot explica.
De ex. : un ex aiurea desigur dar poate ma intelegi asa: un birou are 2 inspectori resurse umane, unul fiind autorizat sa tina legatura cu ITM, chiar daca cel de al 2 -lea stie unde este poarta ITM-ului, nu poate merge sa ridice acte ca nu are calitatea necesara, desi stie si el lb. romana si poate formula o fraza inteligibila, iar daca ridica actele , o poate pati ca si-a depasit atributiile. Este cat de cat clar ce incerc sa spun?
Tu esti singura care stii ce trebuie sa faci si daca ceea ce ti se solicita iti depaseste atributiile pe care le ai.
adelaida_07, utilizator
Cred ca m-ai salvat adelaida!:)
Nu am competenta asta!Nu pot reprezenta institutia la genul asta de intruniri...nici macar gradul 2 sau 1 nu pot face asta...doar 1A ca si sef de serviciu...
DECI:pot cere marire de salariu si schimbarea fisei de post daca fac lucrurile astea?

In plus nu pot uita cum am fost tratata la o alta intalnire unde am fost si erau doar directori acolo...si eu doar inspector 3!!!:((..la intrunirea asta vine ministrul Decebal Traian Remes...B-)
emilia73, utilizator
In locul tau m-as duce si as face o poza cu ministrul , pe care as pune-o pe birou. Asa, ca sa vada lumea in ce mediu ambiant ma misc:D
De ce sa nu te simti bine printre directori? Imi imaginez ca faci fata discutiilor.
Ok, daca ai gasit scaparea.............si daca chiar vrei sa scapi...............;)

Alte discuții în legătură

Seful meu ma forteaza sa plec din firma prin atribuirea unui volum imens de lucru Oran Oran Buna ziua, Problemele au intervenit dupa numai 2 luni de la angajarea mea intr-o firma nationala de distributie produse ... (vezi toată discuția)
Atributii suplimentare care nu tin de natura postului ocupat si nespecificate in fisa postului euggen23 euggen23 Buna ziua, de un an zile am tot primit atributii/responsabilitati suplimentare, care nu tin de postul ocupat de mine si, evident, nici nu sunt trecute in fisa ... (vezi toată discuția)
Angajatul care sta denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la birou ne confruntam de cateva luni cu un contabil.... sub orice critica; asa ceva nu credeam ca exista: toata ziua sta degeaba, la propriu. ... (vezi toată discuția)