avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atributii care nu sunt in fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atributii care nu sunt in fisa postului

Lucrez la stat.Seful serviciului e un individ dificil caruia nu-i place sa faca treaba.In fisa mea de post, inspector grad 3 nu sunt trecute cateva dintre atributiile pe care mi la da, dar cel mai tare ma deranjeza ca numai in fisa lui de post e trecuta "reprezentarea institutie la diverse activitati"-asta insemnand delegatii sau poate intalniri sambata sau duminica .El nu vrea sa faca treaba sambata sau duminica pentru ca "are familie".Mai am 2 colege, nici ele nu vor dar doar la mine face scandal.Nu vreau sa plec in delegatii, am salariul cel mai mic si functia cea mai mica din birou, iar in fisa postului nu scrie, repet nimic de delegatii.Ma ameninta ca-mi schimba fisa postului si-o sa am delegatii de nu le pot duce...Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: emilia73 , utilizator 08:05, 3 Octombrie 2007
multumesc adelaida...:)
Nu se punea nici un moment problema ca nu ma descurc.Dar, inainte de-a incepe orice sedinta fiecare se prezinta, spune functia si instututia.Si cand imi spun functia...nimeni nu vrea sa vorbeasca cu mine...sunt prea mica!:( nici moderatorii nu prea ma baga in seama...
Maine e plecarea...va tin la curent cu ce rezolv!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seful meu ma forteaza sa plec din firma prin atribuirea unui volum imens de lucru Oran Oran Buna ziua, Problemele au intervenit dupa numai 2 luni de la angajarea mea intr-o firma nationala de distributie produse ... (vezi toată discuția)
Atributii suplimentare care nu tin de natura postului ocupat si nespecificate in fisa postului euggen23 euggen23 Buna ziua, de un an zile am tot primit atributii/responsabilitati suplimentare, care nu tin de postul ocupat de mine si, evident, nici nu sunt trecute in fisa ... (vezi toată discuția)
Angajatul care sta denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la birou ne confruntam de cateva luni cu un contabil.... sub orice critica; asa ceva nu credeam ca exista: toata ziua sta degeaba, la propriu. ... (vezi toată discuția)