Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Un filosof: „efortul raţional de căutare a fericirii este foarte diferit de a face întotdeauna ceea ce îţi doreşti cel mai mult. Aceasta se datorează faptului că efortul raţional de căutare a fericirii trebuie să ia în considerare consecinţele pe termen lung, în timp ce dorinţele noastre se concentrează de obicei pe termen scurt. Mai mult, dorinţele sunt uneori obsesive şi, în timp ce împlinirea dorinţelor obişnuite are ca rezultat o fericire măcar de moment, atunci când obiectivele sunt atinse, obsesiile împing cu putere omul către ţeluri care nu aduc nici o fericire, nici măcar atunci când sunt atinse.”
Dacă toate afirmaţiile filosofului sunt adevărate, atunci fiecare din propoziţiile de mai jos ar putea fi adevărată, CU EXCEPŢIA:
(A) Majoritatea oamenilor nu au obsesii.
(B) Atingerea ţelului oricărei dorinţe are ca rezultat o fericire de moment.
(C) Cei mai mulţi oameni nu caută fericirea în mod raţional.
(D) Cei mai mulţi oameni doresc mai mult decât propria fericire.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)