Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Artiştii au moduri diferite de a face contururi şi haşurări, iar analiza acestor elemente stilistice poate ajuta la a face distincţia între o lucrare a unui artist faimos şi un fals, dar şi faţă de o lucrare originală a altui artist. Într-adevăr, această analiză a arătat că multe dintre desenele atribuite anterior lui Michelangelo sunt de fapt executate de un alt artist, Giulio Clovio, contemporan al lui Michelangelo.
Dacă enunţurile de mai sus sunt adevărate, atunci care dintre propoziţiile de mai jos trebuie să fie adevărată?
(A) Contururile şi haşurarea sunt trăsăturile principale prin care se diferenţiază stilul de desen al diverşilor artişti.
(B) Multe dintre desenele atribuite iniţial lui Michelangelo sunt de fapt falsuri.
(C) Nici un fals nu poate reproduce perfect contururile şi haşurările unui artist faimos.
(D) Conturul şi stilurile de haşurare folosite pentru a identifica desenele lui Clovio, amintite mai sus, pot fi regăsite ca elemente ale tuturor lucrărilor lui Clovio.
(E) Există o diferenţă analizabilă între conturul şi stilurile de haşurare ale lui Clovio şi cele ale lui Michelangelo.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)