avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Fluturas 1980, poate sau nu poate fi delegat judecatorul de la judecatorie la tribunal in opinia ta?
Si eu am gresit intrebarea cu delegarea procurorului de la locala la judet.

De aceea insist cu intrebarea daca JUDECATORUL de la judecatorie poate in situatii de exceptie sa fie delegat la tribunal.

Legile sunt facute aiurea pt ca nu s-au obosit alesii prin Parlament
Sa vedeti voi noile coduri cum sunt redactate...Nu stiu cati oameni lucizi la cap s-ar baga pe un examen dupa noile coduri in toamna in conditiile in care vor da ei rezolvari cum vor crede de cuvinta, stiind ca nu putem contesta rezolvarea subiectelor cu decizii ale IC PE NOILE MODIFICARI.
avM a scris:

Fluturas 1980, poate sau nu poate fi delegat judecatorul de la judecatorie la tribunal in opinia ta?

Nu
avM a scris:

Si eu am gresit intrebarea cu delegarea procurorului de la locala la judet.

De aceea insist cu intrebarea daca JUDECATORUL de la judecatorie poate in situatii de exceptie sa fie delegat la tribunal.

Legile sunt facute aiurea pt ca nu s-au obosit alesii prin Parlament
Sa vedeti voi noile coduri cum sunt redactate...Nu stiu cati oameni lucizi la cap s-ar baga pe un examen dupa noile coduri in toamna in conditiile in care vor da ei rezolvari cum vor crede de cuvinta, stiind ca nu putem contesta rezolvarea subiectelor cu decizii ale IC PE NOILE MODIFICARI.
De asta mi-e atata de groaza ca daca vom da dupa noile coduri........nu prea vom avea sanse sa luam un astfel de examen
Pertinenta motivarea ta MEDEX!
E bine sa motivati pertinent orice raspuns-de genul motivarii pertinente a lui Medex- pe care il considerati voi corect avand in vedere faptul ca oricare din variante poate fi corecta, in caz de concurs,in opinia examinatorilor.Procedand in acest mod veti putea motiva si contestatiile de la rezolvarile examinatorilor, cu care nu sunteti de acord.Cu atat mai mult cu cat nu odata acestia au dat raspunsuri gresite care au fost ulterior anulate in baza motivarilor noastre din contestatiile pe care le-am formulat.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)