avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Grila:
Actul de ratificare:
a) inlatura ineficacitatea actului juridic incheiat cu depasirea imputernicirii de a reprezenta;
b) este un contract unilateral;
c) produce efecte retroactive.

O zi buna tuturor, fara energiii distribuite in directii nepotrivite!:D
Dragilor, sunteţi într-un spaţiu public. Virtual, dar public. Sunt destui cei care îşi fac o idee despre magistraţi, în general, din discuţiile astea. Nu-i ajutaţi să-şi facă o imagine greşită, vă rog. Un pic de echilibru şi stăpânire de sine ar prinde bine. Mai ales pentru nişte viitori magistraţi. :coffee:
Asa cum se intampla cu orice altceva in viata, ACTUL este cel care ne defineste, nu CAUZA care o folosim drept motivatie.
TIMPUL, RABDAREA si REFLECTIA au rolul de a ne ajuta sa efectuam lucrurile grele si sa devenim cei care ne dorim sa fim .
Daca socotim ca e mai bine SA CONSTRUIM decat SA DISTRUGEM, mai bine SA TRAIM si SA-I LASAM SI PE CEILALTI SA TRAIASCA, mai bine sa fim cu adevarat decat sa fim doar vazuti, atunci am putea avea o sansa ca, treptat, sa gasim o cale satisfacatoare prin viata.
MedEx a scris:

Grila:
Actul de ratificare:
a) inlatura ineficacitatea actului juridic incheiat cu depasirea imputernicirii de a reprezenta;
b) este un contract unilateral;
c) produce efecte retroactive.

O zi buna tuturor, fara energiii distribuite in directii nepotrivite!:D
a si c
Buna!, nu am mai intrat demult pe forum pt.ca unde ma gasesc acum (,, in cantonament" ) nu am calculator si tr. sa merg ceva pana la cel mai apropiat net, vreau sa va rog sa-mi spuneti si mie daca sunt noutati cu privire la organizarea unui examen in primavara, ce se mai aude de memoriul depus? Am incercat sa citesc postarile din urma dar, am renuntat cand am vazut in ce s-a transformat acest forum. Personal nu-mi face bine cand citesc ceea ce se scrie, uneori nu-mi vine sa cred, credeam ca scopul este sa ne ajutam nu sa ne facem rau. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)