un.coleg a scris:
Adevarul supara, nenea Gahan, nu?Ce fel de magistrat ai fi tu, mai ales daca ai ajunge in zona...Hai, zi institutia unde lucrezi, si biroul, ca am multi colegi din Piatra.
PS. Engleza, franceza, germana...probabil ai fost meditat, ca 3 limbi straine nu se faceau in scoala, iar in Piatra - Neamt, mai slabut cu germana in invatamant...Deci esti din familie foarte buna, daca si-au permis sa te tina la meditatii la germana. Probabil ai terminat la Liceul Petru Rares...iar in vremea aia, la Rares, nu mergea oricine, vorba aia "liceu de elita"...
Vezi, ai ghicit.
In realitate am crescut cu pian in casa si cu "Fraulein" care avea grija de Noi.
De aici si limba germana. Spun "Noi" pt. ca folosesc pluralul majestatii. In realitate sunt unicul fiu al unui mare aristocrat nemtean. Pietrean, mai exact.
Franceza am invatat-o studiind la Sorbona pe banii lu' tata.
Ce mai... ma simt vinovat. Sunt un privilegiat al soartei.
Trecand la lucruri serioase, ce e mai ciudat e ca un individ ca tine care pretinde ca a muncit pe branci si a reusit in viata fara ajutor, pleaca de la premisa ca oricine altcineva are un minim de reusita in viata, nu putea sa o faca decat cu "spate" puternic, bani si pile care sa-l sustina.