avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Cum ajungi pe forum la CSM? Vad ca e dedicat doar magistratilor si nu merge sa-ti creezi cont!
nu e ura,e un punct de vedere corect,anume acela ca prin doua modalitati,una mai simpla,direct pe post,cu vechimea la fabrica de eugenia si alta mai grea,cu examen inm,atingi acelasi obiectiv,accesul in magistratura!unde e egalitatea de tratament juridic?ar trebui un singur examen,cel de la inm!nu am nimic cu nimeni dar nu e corecta aceasta prezumtie absoluta de capacitate si competenta la examenul direct pe post,stiti bine asta!daca se mentine examenul pe post,atunci sa se scoata vechimea,vor fi mai multi candidati si selectia mai riguroasa,oricum examenul e decisiv!
IONUTZ 2010,cand intri pe site CSM apare in stanga sus un dreptunghi in care scrie RECRUTARE SI FORMARE INITIALA.Dai click pe acel dreptunghi si vezi propunerile de modificare,comentariile la propuneri si la sfarsitul comentariilor -jos-vei gasi UN CHENAR in care poti scrie parerea ta despre propunerile de modificare.Tot in acel chenar ai si instructiunile de trimitere a mesajului tau.
ADITANASE,asta sa le spui celor de la CSM.Insa tine seama de faptul ca in conditiile in care examenul direct pe post pt cei cu vechime de minim 5 ani are loc de cativa ani buni,vor putea ei sa iti prezinte argumentele de pastrare a acestui tip de examen iar legat de cei admisi,care anterior admiterii si-au facut vechimea juridica la fabrica de eugenii dar rezolva corect spetele,cunosc deciziile IC,RIL-le sau Jurisprudenta CEDO,care nu e servita la admiterea la INM,te prinzi tu sigur cum sta treaba...
Daca sustii ca trebuie scoasa vechimea de la examenul direct pe post atunci crezi ca ar mai opta multi si pt examenul la INM si statul in Bucuresti vreo 2 ani?
ar mai opta destui,care vor sa se pregateasca cu adevarat.temeinic,la inm.E anormal sa intri in aceiasi profesie prin doua modalitati fundamental diferite.pledez pentru egalitate de tratament juridic si accesul in aceiasi profesie sa fie unic,prin aceiasi modalitate.mult succes tuturor!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)