Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
e o confuzie des întâlnită. căsătoria nu creează legături de rudenie, ci de afinitate. soţii numai în mod excepţional sunt şi rude, în cazurile rare în care se căsătoresc verişori
Barsan, la principiile generale aplicabile devolutiunii legale a mostenirii, zice:
"sotul supravietuitor care nu este ruda cu defunctul si nu apartine nici unei clase de mostenitori nu este inlaturat de la mostenire, el are vocatie succesorala generala in concurs cu orice clasa de mostenitori".
La ce sot supravietuitor se refera? cumva la concubin/a? ca altfel nu vad cum sotul supravietuitor nu poate fi ruda cu defunctul. Cum i se mai stabileste calitatea de sot supravietuitor atunci?
Tuturor celor care merg duminica la examen bafta. Daca cunoaste cineva procedura de contestare a rezultatului de la reexaminarea psihologica -sa ma ajute va rog, contrar părerii lui Med ex - care afirma ca sunt multi nebuni in sistem - daca asta e parerea lui despre examinarea psihologica îi doresc să treaca prin ea sa vada ce efect poate avea. Am auzit şi am şi verificat pe portal şi ştiu sigur ca s-au m-ai anulat decizii. Va rog cine are idee macar de procedura prealabila pana contactez un avocat pentru a nu pierde termenele de contestare. eu am trecut peste acest esec , mi-a fost ca o iîvatatura de minte sa mai ascult si de altii, aviz celor ce vor fi admisi, nu fiti prea sinceri ca nu da bine.