avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CINE ESTE SCUTIT DE ASIGURAREA LOCUINTEI ?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CINE ESTE SCUTIT DE ASIGURAREA LOCUINTEI ?

INTREBARE ?
Cine este scutit de aceasta lege ? Cumva ?=D>- Veteranii de razboi revolutionarii si persoanele cu handicap
Legea nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor
:-/
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:29, 21 Decembrie 2010
:)Cine stie,poate ati fost consultat la momentul in care s-a conturat logica despre care vorbiti.
Eu nu cred nimic.Nici macar faptul ca imbracata cu atata logica,legea ar functiona.
O lege,oricare ar fi aceea,trebuie sa slujeasca interesului general(cata vreme acesta este scopul).Pare ca aceasta se pierde in multe interese-de la inceputuri si pana in prezent.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
floare _de_ colt, utilizator
Logica cateodata este greu de inteles dar...este vitala...
din ce am citit prin ziare am inteles ca cei care au locuintele achizitionate prin banca nu sunt obligati sa plateasca. deci care este realitatea nu inteleg!
Trebuie sa asteptam publicarea legii.

Domnule avocat,inteleg cate ceva,mai putin "logica"dv.Ceea ce nu este tocmai o tragedie...:)
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
floare _de_ colt, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie pt locuinte mai e necesara daca exista asigurare facultativa? adela05 adela05 Cum a ramas cu obligatia incheierii unei asigurari obligatorii pentru locuinta? Daca am deja o sigurare facultativa, mai este necesar sa inchei si asigurarea ... (vezi toată discuția)
Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)