Procurorii Diicot se cred mai presus decat legea si asta pentru ca li se permite. Noi le permitem instantele le permit societatea le permite. De ce? Sa fie frica un raspuns. Frica de faptul ca li s-a dat acestora puteri deosebite, si ca abuzeaza de ele. Intrebarea este de ce s-a creat aceasta structura, atata vreme cat aveam parchete ai caror procurori se puteau ocupa si de acest gen de infractiuni. Procurorii Diicot au cumva ceva in plus, sau ceilalti ceva in minus. O stuctura inutila dupa parerea mea creeata pentru cine stie ce motive ascunse.
Astept pareri, dezbateri si cazuri concrete.
Cei de la DICOT lucreaza luni de zile la un dosar pana fac o RETINERE SI APOI propun arestarea preventiva.
Lucreaza mult apoi si dupa ce fac arestarile si tot fac audieri...
Existau mai demult probleme cu dreptul de a avea contact cu inculpatul mai inainte de a fi audiat prima oara...dar aceasta era o problema universal valabila in toata Romania.
Mai existau probleme cu negasirea procurorului de caz care sa iti aprobe cererea de grefa pentru a lua contact cu inculpatul arestat preventiv...aspect care era enervant...pentru orice avocat...(daca inculpatul nu recunostea fapta)
Dar...in prezent nu prea mai sunt probleme procedurale serioase.
Probleme pot aparerea oricand si tocmai de aceea consider util a se indica in mod concret care ar fi acelea in prezent...
donule avocat repet ...imi pare rau ptr dvs dar...pacat de neseria pe care o practicati...nu sinteti ''adevarul absolut''....nu mai incercati sa ne demonstrati ce se vede cu ochil liber ...ar trebui sa fiti impartial dar ....abuz e atunci cind e arestat unul nevinovat?dar atunci cind se elibereaza din arest unul f vinovat cum e?pacat,pacat de meseria dvs ....ar trebui sa fiti mai uman mai al;es ca lucrati cu oamenii parca ,nu?
Stimata doamna, sunt mult mai impartial decat va puteti imagina.Insasi apararile mele sunt impartiale chiar daca speculative pe orice amanunt.Acesta este aspectul care da forta sustinerilor in instanta...impartialitatea...
Dvs. aveti o problema iar eu am avut zeci...
Faptul ca iese din arest un vinovat nu tine de parchet deoarece instanta decide.
Sper ca ati inteles acum.
nu vreau sa intru in polemica cu dvs.dar aici e un spatiu unde punem intrebari,spunem pareri cerem ajutor si sfat.mi se pare greu de inteles ironia dvs si chiar enervarea dvs.sincer nu asta era scopul ptr care mi-am exprimat o parere.daca nu am facut facultatea de drept nu inseamna ca sintem chiar pe alta lume sa ne ironizati ,dar revin si repet nu vreu sa ma ''cert'' aici cu dvs. am convingerea ca a fost o neintelegere ...poate a mea !o zi buna va doresc1
Citatie diicot
mt1
Buna ziua!
Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat ... (vezi toată discuția)
Caut avocat
lawww
caut avocat specializat in [b]drept penal-fraude pe internet-drept international[/b] pentru reprezentare la o audiere la parchet. (vezi toată discuția)