monica72 a scris:
nu vreau sa intru in polemica cu dvs.dar aici e un spatiu unde punem intrebari,spunem pareri cerem ajutor si sfat.mi se pare greu de inteles ironia dvs si chiar enervarea dvs.sincer nu asta era scopul ptr care mi-am exprimat o parere.daca nu am facut facultatea de drept nu inseamna ca sintem chiar pe alta lume sa ne ironizati ,dar revin si repet nu vreu sa ma ''cert'' aici cu dvs. am convingerea ca a fost o neintelegere ...poate a mea !o zi buna va doresc1
Cand unul "vinovat"(cine hotaraste asta ?) este pus in libertate ,pot exista o gramada de motive pentru care se intampla aceasta,incepand cu nerespectarea unor norme de procedura de catre persoane incompetente,cu lipsa reala de probe impotriva lui sau cu probe,nemaisustinute ulterior de cei care le furnizeaza,ma refer la martori , si terminand cu suspiciunile de coruptie.
Nimeni nu pretinde ca trebuie sa aveti o facultate pentru a avea pareri,este dreptul dvs,dar problema care se pune,stimata doamna,este cat de avizate pot fi parerile unui necunoscator sau a unei persoane care preia anumite lucruri din auzite,a unei persoane care se lasa manipulata sau a unei persoane care a avut fie ea,fie un apropiat al acesteia,de-a face cu rigorile legii.
Eu nu polemizez cu dvs,eu recunosc ca exista probleme,ca situatia la nivelul tuturor organelor abilitate este perfectibila,atata timp cat peste tot exista si "uscaturi".
Totusi de aici si pana la a da niste dimensiuni cosmice unor probleme ,care exista si in tarile dezvoltate si cu pretentii,este cam prea mult ?
Eu va adresez ,cu respect si sincer intrebarea,la care daca doriti raspundeti:
Dvs.personal sau cineva din imediata dvs apropiere,a a avut de-a face cu aceste organe si a avut probleme sau puneti problema pe baza unor simpatii politice ?