Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
lucutel a scris:
sangreal a scris:
adrianicet a scris:
Fapta pers angajate printr-un contract de prestari de servicii de a-si insusi banii primiti de la angajator pentru achizitionarea unor marfuri constituie infractiunea de:
a) abuz de incredere
b) furt
c) delapidare
c
eu as zice abuz
pt delapidare ar tb pers sa gestioneze sau sa administreze
Raspunsul lui Udroiu este abuz de incredere... dar banii pot fi obiect material al abuzului de incredere? In curs spune ca nu pot fi, iar la grila... surpriza..
sangreal a scris:
BRAVO!
Mersi, dar recunosc ca am avut emotii deoarece santajul absoare violul daca actul sexual are loc dupa un timp... si ma gandeam ca e posibil si aici sa fie doar santaj.. deci ar prinde bine o argumentare :)
lucutel a scris:
sangreal a scris:
adrianicet a scris:
Fapta pers angajate printr-un contract de prestari de servicii de a-si insusi banii primiti de la angajator pentru achizitionarea unor marfuri constituie infractiunea de:
a) abuz de incredere
b) furt
c) delapidare
c
eu as zice abuz
pai n-au titlu pentru detinerea banilor ca sa fie abuz...tb sa ai un titlu - imprumut, depozit.
mi se pare ca e administrare, ca nu tb sa fie de patrimoniu ca la gestiune frauduloasa...e administrarea respectivului fond pt a achizitiona bunuri.
sangreal a scris:
lucutel a scris:
sangreal a scris:
adrianicet a scris:
a) abuz de incredere
b) furt
c) delapidare
c
eu as zice abuz
pai n-au titlu pentru detinerea banilor ca sa fie abuz...tb sa ai un titlu - imprumut, depozit.
mi se pare ca e administrare, ca nu tb sa fie de patrimoniu ca la gestiune frauduloasa...e administrarea respectivului fond pt a achizitiona bunuri.
nu se poate considera ca titlu in baza caruia detine banii este contractul de prestari servicii? delapidare nu stiu...eu stiam ca delapidarea este indreptata impotriva patrimoniului.