Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
isis23 a scris:
10.Cursul prescriptiei raspunderii penale:
a) se ntrerupe prin indeplinirea oricarui act care, potrivit legii trebuie comunicat faptuitorului sau condamnatului in desfasurarea procesului penal;
b)in cazul intreruperii produce efecte fata de toti participantii la infractiune, chiar dac actul de intrerupere priveste numai pe unii dintre ei;
c) se intrerupe prin inceperea executrii pedepsei.
a, b
inseamna ca eu m-am tampit ...citeste in Deak-p.383- Dreptul creditorilor succesibilului-actiunea oblica , e ceva caz special, mie mi se pare ca e redat cuvant cu cuvant varianta A
a nu poate fi - tb sa fie cel putin invinuit, nu poate fi "faptuitor". Trebuie obligatoriu sa fie inceputa urmarirea penala impotriva lui.
La cum e facuta grila numai b poate fi corect.
liviu17 a scris:
isis23 a scris:
10.Cursul prescriptiei raspunderii penale:
a) se ntrerupe prin indeplinirea oricarui act care, potrivit legii trebuie comunicat faptuitorului sau condamnatului in desfasurarea procesului penal;
b)in cazul intreruperii produce efecte fata de toti participantii la infractiune, chiar dac actul de intrerupere priveste numai pe unii dintre ei;
c) se intrerupe prin inceperea executrii pedepsei.
a, b
a nu poate fi - tb sa fie cel putin invinuit, nu poate fi "faptuitor". Trebuie obligatoriu sa fie inceputa urmarirea penala impotriva lui.
La cum e facuta grila numai b poate fi corect.