Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Am si eu nelamuriri... Sunt foarte nepregatita in ceea ce priveste examenul, daca veti vedea pe cineva pe lista cu rezultate cu sub 10 grile, sa stiti ca eu sunt ! :)) Cat tine de mine, incerc sa ingras porcul in ajun... Si tot incercand sa mai acopar din materie, in timp ce citeam la procedura penala, am observat ceva ciudat ce nu prea imi explic.
.Retragerea plangerii prealabile trebuie sa fie totala. Totala = si pe latura penala si pe latura civila. De ce atunci cand Udroiu reia solutiile pe latura civila spune ca atunci cand este retrasa plangerea prealabila instanta lasa nesolutionata actiunea civila, ceea ce inseamna ca se va putea adresa partea civila, instantei civile... Nu zicea ca retragerea plangerii trebuie sa fie totala ? ( Pag. 54 + 37 )
Credeti ca se va mai organiza o sesiune de admitere in primavara lui 2012? Daca din nou nu se ocupa locurile, de exemplu? Stiu ca erau discutii sa se organizeze admiteri de doua ori pe an, ce parere aveti?