Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
si eu am raspuns tot a si d
opozabilitatea dreptului real absolut dadea raspunsul intre c) si d)
alegerea intre a) si b) ar trebui facuta cu referire la "raport juridic real" si la "raport juridic obligational"
si apoi distinctia intre "raport" si "obligatie"...si uite asa, voi ma trimiteti la izvoarele dreptului si incep sa am dubii daca mai stiu sau nu ceva...:sorry:
Majorul nu va putea solicita anularea actului juric civil:
a) cand falsa reprez cade asupra valorii economice a contra prestatiei
b) cand falsa reprez cade asupra starii civile a cumparatorului
c) cand s a profitat de starea de necesitate in care se afla cand la incheierea actului
d) cand falsa reprezentarea cade asupra solvabilitatii cocontractantului
lucutel a scris:
Cand printr o fapta ilicita cauzatoare de prejudicii se aduce atingere unui drept absolut:
a) se naste un rap juridic real
b) se naste un rap juridic obligational
c)va fi determinat numai subiectul pasiv
d) va fi determinat atat subiectul pasiv cat si subiectul activ
si eu am raspuns tot a si d
opozabilitatea dreptului real absolut dadea raspunsul intre c) si d)
alegerea intre a) si b) ar trebui facuta cu referire la "raport juridic real" si la "raport juridic obligational"
si apoi distinctia intre "raport" si "obligatie"...si uite asa, voi ma trimiteti la izvoarele dreptului si incep sa am dubii daca mai stiu sau nu ceva...:sorry:
emmav a scris:
Mai facem ceva grile din civil, procedura civila? Hai, cine mai posteaza una?...:)
Majorul nu va putea solicita anularea actului juric civil:
a) cand falsa reprez cade asupra valorii economice a contra prestatiei
b) cand falsa reprez cade asupra starii civile a cumparatorului
c) cand s a profitat de starea de necesitate in care se afla cand la incheierea actului
d) cand falsa reprezentarea cade asupra solvabilitatii cocontractantului