Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
pai ce, se naste unul de creanta? ii zici: bravo, pastreaza tu proprietatea mea si da-mi despagubiri! :)
thomas28 a scris:
si eu am raspuns tot a si d
opozabilitatea dreptului real absolut dadea raspunsul intre c) si d)
alegerea intre a) si b) ar trebui facuta cu referire la "raport juridic real" si la "raport juridic obligational"
si apoi distinctia intre "raport" si "obligatie"...si uite asa, voi ma trimiteti la izvoarele dreptului si incep sa am dubii daca mai stiu sau nu ceva...:sorry:
Vrei sa spui ca daca cineva printr-o fapta ilicita imi aduce atingere exercitarii dreptului de proprietate, se naste un raport juridic real?
Actiunea revocatorie:
a) presupune in cazul actelor cu titlu oneros participarea la frauda si a cocontractantului, nu doar a debitorului.
b)este lipsita de interes daca debitorul este solvabil, creditorul putand trece la executarea creantei.
c) este imprescriptibila extinctiv.
Actiunea revocatorie:
a) presupune in cazul actelor cu titlu oneros participarea la frauda si a cocontractantului, nu doar a debitorului.
b)este lipsita de interes daca debitorul este solvabil, creditorul putand trece la executarea creantei.
c) este imprescriptibila extinctiv.