Pe mine nu ma aplauda nimeni si tot AB am scris :p :p
Patrik legat de inlocuirea retinerii cu obl de a nu parasi loc/tara si eu cred ca sunt controverse.
Poate ne lmureste sangreal.
Stim ca masura oblig de a nu parasi loc/tara nu poate fi mentinuta dc se ajunge in faza judecatii si mas a fost dispusa in cursul UP tocmai pt ca nu avem un text de lg care sa mentioneze expres ca se poate mentine. Eu cred ca ar tb sa fie la fel si la inlocuirea retinerii, adica dc nu se prevede expres ca se poate inlocui, nu putem merge pe dispozitii generale.
b]lucutel a scris:
sim05 a scris:
Patrick_ a scris:
Grila e de la mine ;)
Ma gandeam la masurile astea in asteptarea unei grile de civil sau proc civila de la sim05 :">
Uite alta:
Dc cererea de chemare in judec nu e legal timbrata, iar partile, desi legal citate, nu se prezinta:
a) se va dispune suspendarea judecatii, dc niciuna dintre parti nu a cerut judecarea in lipsa
b) nu se poate dispune suspendarea judecatii dc o parte a solicitat judec in lipsa
c)cererea va fi anulata ca netimbrata
ab
=D>[
sangreal a scris:
Pe mine nu ma aplauda nimeni si tot AB am scris :p :p
Cum este Sangreal cu dispozitia de la art.139 alin 1 . Cum trebuie sa interpretam acea inlocuire ?
Si eu te-as aplauda dar nu merge sa actionez " fata zambitoare " De la o vreme incoace !