sim05 a scris:
Abia astept sa ma verific si eu cu sb, sa vad cam pe unde ma aflu.
Si abia astept sa vad ce a facut patrik, poate ca si ajunge acasa pana publica astia subiectele, le scaneaza el si ni le trimite.:D
Buna dimineata si felicitari participantilor pentru rezultatele obtinute :)
Am revenit si eu din "concediu" ;)
Abia aseara tarziu am ajuns de pe drum si nu am mai intrat pe forum.
Nu am avut nici curajul sa-mi calculez punctajul. Asa ca le-am pus pe fiicele mele sa o faca ;)
Dupa parera mea a fost un examen echilibrat. Iar dupa ceea ce am calculat ar trebui sa am 82 de puncte. Anul trecut am pe vremea asta am facut 59, apoi in iarna 71, iar acum 82.
Am gresit vreo 2 - 3 din neatentie iar restul cam din nestiinta. Asta e. Se putea si mai bine dar eu sunt multumit.
Acum totul depinde de numarul celor care au peste 70 si mai ales de al celor care au peste 80 :)
In legatura cu grila aceea cu sesizarea din oficiu a instantei in cazul contestatiei la executare, am raspuns si eu corect fara sa fi retinut acele articole din CPP. Stiam doar ca dupa condamnarea definitiva, prcuroul nu prea mai poate sesiza instanta, deci pt cazurile in care apare o problema la executarea sentintei si condamnatul este impasibil, e normal ca instanta sa se poata sesiza din oficiu.