Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
pana la urma contestatiile pot fi trimise si redactate pe calc si semnate? modelul lor are intr-adevar o stampila dar nu stiu ce valoare ar avea daca se trimit prin fax pt ca oricum nu ar fi aplicata in original. in plus, nici nu cred ca s-ar mai intelege mare lucru din acea stampila printata si retrimisa prin fax. cred ca important e sa se respecte rubricile respective. executron tu spui ca ai trimis contestatia in ianuarie redactata pe calculator dar ai si confirmarea ca ti s-a luat in considerare?
Eu inca nu-mi revin din socul incredibil al greselilor pe care am putut sa le fac la examenul acesta la penal si procedura penala,bine faptul ca eu nu am avut timp sa le aprofundez poate fi considerata o cauza.Ma uitam pe grila de la penal nr 85 de la nr 1 unde eu am luat si varianta A si B.
A. restituie cauza procurorului in vederea refacerii actului de sesizare
B poate acorda un termen pentru inlaturarea neregularitatii constate
Varianta corecta este B. Dar uitandu-ma la 300 alin 2 scrie foarte clar ca neregularitatea se indreapta de indata sau se acorda termen si daca nu se inlatura nici asa restituie cauza
Deci grila asta e dupa parerea mea gresita fiind corecta doar varianta b din modul cum e formulata intrebarea,acum pentru cei care vor sa o conteste si apoi pe mine ma intereseaza sa o inteleg eu de ce este alesa doar varianta b ca fiind singura corecta?