Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
allyssa a scris:
Presupunand prin absurd ca se mai organizeaza un concurs in iarna, ce sanse ar fi sa se desfasoare tot dupa codurile in vigoare in acest moment?
Din punctul meu de vedere , exceptand noul cod civil , restul noilor coduri , nu cred ca o sa fie puse in aplicare cu 60 zile inainte de desfasurarea eventualului examen din iarna.......eu ma pregatesc pt INM August 2012 , si , personal , eu cred ca o sa fie dupa noile coduri , mi am cumparat noile coduri , si la penal , Viorel Pasca , drept penal , conform noului cod penal , urmeaza sa i mi cumpar si cartea lui Alexandru Boroi , conform noului cod penal , apropo , merita citita , evidentiaza opiniile lui Mitrache, Streteanu ,etc ? ma gandeam sa i mi cumpar si cartea lui Udroiu , dar sunt destul de multe diferente intre codul actual , si noul cod penal ...............ce parere aveti , sa o cumpar sau nu ?
Ai argumentat f bine forgotten_sunrise...........sper ca ai facut contestatie :D tot respectul