avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
In loc sa va relaxati ca ati scapat de un examen ingrozitor din anumite puncte de vedere pierdeti timpul discutand in contradictoriu si explicandu-va unii altora de ce este sau nu este asa...si pierdeti fiecare timp pe care nu vi-l mai da nimeni inapoi si oricum fara folos pentru ca toti cei care au avut interes sa fie anulata o grila isi vor sustine oricum ideile pana la capat. Mai bine destindeti-va cateva zile pana la rationament, relaxati-va putin pentru ca oricum din octombrie va asteapta "infernul" :)))
Am si eu o nelamurire:

am deschis Hotararea nr. 13 din data de 14.07.2011 a Consiliului Stiintific al INM, la adresa [ link extern ]

iar la art. 5 scrie :

"Art. 5. (1) Recomanda dlui Ionel RAILEANU, auditor de justitie in anul I, sa urmeze consiliere
psihologica, in condiiile stabilite prin Hotararea Consiliului Stiintific nr. 10 din 24 mai 2011.
(2) Decide monitorizarea desfasurarii dezbaterilor pentru grupa nr. 11 de auditori de justitie (in special la
disciplina Drept procesual civil), prin intermediul Departamentului de formare profesional initiala.
(3) Hotararea se va comunica dlui auditor de justiie Ionel RAILEANU.
"

domnul Raileanu a ocupat pozitia 258 la concursul de admitere INM ianuarie 2011.
Cum poti sa fii auditor de justitie daca ai ocupat locul 258 si au fost doar 100 de locuri???
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
ady_bc, utilizator
Nu e chestie de modestie,dar sunt aici oameni care vorbesc fara pic de logica.S-au agitat atat ca au note peste 8 si se amarasc pentru niste contestatii.Daca tot ai rezolvat asa multe pentru ce te mai agiti?Poate pentru ca de fapt ai mintit?Posibil...n-ar fi prima data cand se minte pe acest forum.Plus ca 90% din utilizatori nu-si dau numele.Asadar nu are nimeni nicio garantie in "statisticile" acestui forum.Nu sustin ca sunt mai proasta sau mai desteapta,nu ma intereseaza sa ma compar cu altii,dar daca tot simti nevoia sa-ti dai cu parerea fa-o rezonabil,nu te apuca sa dai nastere la panica.De unde poate sti cineva ca e sau nu o regula la INM cu privire la contestatii?
S-au purtat atatea discutii de ati ajuns sa va contraziceti.
Eu nu cred ca poate cineva sa spuna ca vor intrat 200,300 sau 1000.Asa zisele pareri sunt doar vorbe-n vant.

Sangreal, ai prestat multe exercitii inaintea probei de rationament? :) Nu-mi vine sa ma apuc de teste inaintea zilei de maine ...
ady_bc a scris:

Am si eu o nelamurire:

am deschis Hotararea nr. 13 din data de 14.07.2011 a Consiliului Stiintific al INM, la adresa [ link extern ]

iar la art. 5 scrie :

"Art. 5. (1) Recomanda dlui Ionel RAILEANU, auditor de justitie in anul I, sa urmeze consiliere
psihologica, in condiiile stabilite prin Hotararea Consiliului Stiintific nr. 10 din 24 mai 2011.
(2) Decide monitorizarea desfasurarii dezbaterilor pentru grupa nr. 11 de auditori de justitie (in special la
disciplina Drept procesual civil), prin intermediul Departamentului de formare profesional initiala.
(3) Hotararea se va comunica dlui auditor de justiie Ionel RAILEANU.
"

domnul Raileanu a ocupat pozitia 258 la concursul de admitere INM ianuarie 2011.
Cum poti sa fii auditor de justitie daca ai ocupat locul 258 si au fost doar 100 de locuri???

Ionel Raileanu fusese admis in urma concursului de admitere din 2009 si ulterior a fost declarat inapt ca urmare a testului psihologic...S-a inscris si la concursul de admitere din august 2010 si ulterior in ianuarie 2011, fara a mai promova proba teoretica, dar intre timp in urma unor decizii de speta ale ICCJ pronuntate in cazuri similare prin care s-a stabilit ca este nelegala testarea psihologica DUPA concursul de admitere pentru ca aceasta ar fi trebuit desfasurata INAINTE, toti cei care au fost inapti psihologic in 2009 (atentie, candidati declarati admisi) au fost inmatriculati la cursuri...Asadar, inmatricularea nu are loc ca urmare a concursului din ianuarie 2011, ci ca o consecinta a admiterii din 2009 (poti verifica listele, sunt pe site). Datorita acestor decizii de speta nu mai sustineti nici voi testare psihologica. Probabil se va reveni la aceasta forma de examinare ori dupa modificarea legii 303/2004 care o impunea inainte, ori dupa gasirea unei solutii pentru a testa 3000+ de candidati...

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)