avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Nu inteleg pentru ce atata agitatie.Doar aveti punctaj mare.Sau punctajul vi l-ati calculat cu eventualele contestatii admise?
Ce se mai aude,au trecut multi de 70?
Se pare ca a devenit o regula la admiterea pentru INM sa se admite contestatiile la barem doar daca nu sunt suficienti candidati care sa treaca de 70. In 2009 au trecut de prima proba 240 de candidati pentru 200 de locuri, asta dupa ce au anulat o grila, daca nu anulau grila cati ar fi trecut de 70? in 2010 nu mai vb, ca daca nu anulau acele grile faceau cursuri cu 30 de candidati, in ianuarie 2011 au facut punctajul minim in jur de 350 de persoane, in acest caz nu au avut nici un interes sa admita vreo contestatie, acum daca au facut punctajul maxim tot vreo 300 de persoane la fel "nu da bine" sa admita vreo contestatie. Asa cum spunea cineva cu cateva pagini in urma la procedura penala au formulat grilele in asa fel incat sa poata sa le anuleze in caz de nevoie, daca erau prea putini cei care au facut 70.
La ce logica aveti cred ca ar trebui sa va apucati de putina pregatire pentru urmatorul examen.Eu consider ca intrebarile au fost destul de clare,nimic interpretabil,nimic ce putea fi contestat.Dar asa suntem noi oamenii,vrem sa mai castigam cateva puncte din nimic.
alexandra_gav a scris:

La ce logica aveti cred ca ar trebui sa va apucati de putina pregatire pentru urmatorul examen.Eu consider ca intrebarile au fost destul de clare,nimic interpretabil,nimic ce putea fi contestat.Dar asa suntem noi oamenii,vrem sa mai castigam cateva puncte din nimic.

Cred ca putina modestie nu strica nimanui Alexandra.
Fiecare este in drept sa conteste dupa cum crede de cuviinta indiferent daca ii sunt sau nu de folos intrebarile.
Aici suntem cu totii colegi nu unii mai invatati decat altii.
:) - consideratia pentru cei din jur nu te face mai putin om indiferent de treapta pe care crezi ca te aflii.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)