avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
MayeMaya a scris:

Buna :)
Grila.Penal.
Nu e din Udroiu;)
Purtarea unor discutii cu mai multe persoane aflate impreuna, urmate de primirea unor foloase de la acestea -in acelasi timp si acelasi loc:
a. este infractiune continuata de trafic de influenta
b. constituie o unitate naturala de infractiune
c. constituie infractiunea de primire de foloase necuvenite
:):coffee:....O cafea..pentru cei ce nu au baut azi inca....:)

Hai sa incerc desi nu sunt la penal si nu am mai trecut prin el de vreun an si ceva.
Zic c), nu sunt sigura, am mari indoieli.
MayeMaya a scris:

......tot penal..:)
Lovirea repetata, cu urmari mortale a unei persoane care a patruns in locuinta faptuitorului noaptea, prin escaladare si efractie, si a lovit cu batul in cap pe cel aflat in incapere, pe cand acesta incerca sa se retraga si scapase batul din mana constituie:
a.loviri cauzatoare de moarte
b.omor
c.legitima aparare
:)

as inclina pe un c) prin depasirea limitelor legitimei aparari datorita tulburarii. Nu aruncati cu pietre, e doar o parere, oricum la penal sunt varza!#-o
=D> Da, surprinzator, e legitima aparare.
Grila este conceputa - de mine:">-pe baza unei Decizii, 429 din 3 noiembrie 2003, SCJ.
Motivarea este ca, ''faptul ca victima a fost lovita si pe cand incerca sa se retraga si dupa ce scapase batul din mana, este irelevant, de vreme ce pericolul nu a incetat, ea putindu-se inarma din nou cu unul din parii aflati la indemana''.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
ContSters170895, utilizator
Laura2626 a scris:

MayeMaya a scris:

Buna :)
Grila.Penal.
Nu e din Udroiu;)
Purtarea unor discutii cu mai multe persoane aflate impreuna, urmate de primirea unor foloase de la acestea -in acelasi timp si acelasi loc:
a. este infractiune continuata de trafic de influenta
b. constituie o unitate naturala de infractiune
c. constituie infractiunea de primire de foloase necuvenite
:):coffee:....O cafea..pentru cei ce nu au baut azi inca....:)

Hai sa incerc desi nu sunt la penal si nu am mai trecut prin el de vreun an si ceva.
Zic c), nu sunt sigura, am mari indoieli.
Nu...:D mai asteptam...;)

MayeMaya a scris:

=D> Da, surprinzator, e legitima aparare.
Grila este conceputa - de mine:">-pe baza unei Decizii, 429 din 3 noiembrie 2003, SCJ.
Motivarea este ca, ''faptul ca victima a fost lovita si pe cand incerca sa se retraga si dupa ce scapase batul din mana, este irelevant, de vreme ce pericolul nu a incetat, ea putindu-se inarma din nou cu unul din parii aflati la indemana''.

:blush2:multumesc
offff, dar la a doua sa fiu sincera, la traficul de influenta nu cred ca e neaparat sa primesti foloase, apoi acel continuata ma innebuneste (daca era continua intelegeam) si mai este varianta b) pe care o aveam in minte de prima data, dar pentru ca eu oscilez muuulttt si bine nu am dat-o ...nu stiu, sincer chiar nu am habar:angry:

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)