avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
imi puteti spune si mie,va rog,care ar fi cele mai bune carti de teste grile pt acest ex?
va multumesc anticipat si spor la invatat!
:offtopic: Din putinele mele cunostiinte de student an 2 stiu ca Domnul Boroi a scris impreuna cu Doamna Octavia Spineanu Matei un cod de procedura civila adnotat editie 2011 aparuta prin februarie parca si o carte de note de curs .spete.jurisprudenta, despre drepturi reale,este scrisa impreuna cu un colectiv de autori aparuta in data de 18.03,va urez bafta la invatat in continuare
forgotten_sunrise a scris:

Aveti idee daca G. Boroi mai are de gand sa actualizeze cartea de procedura civila potrivit micii reforme? Am dat cautare pe toate editurile si imi apar tot editiile vechi. Udroiu am vazut ca si-a reeditat penalul si procedura penala si in plus a mai scos si o carte de grile dar Boroi nimic...

Intradevar, de Boroi nu am gasit nimic.
Am gasit insa pe net "1769_628_Supliment - Tratat de drept procesual civil.pdf", un supliment la tratatul lui Ioan Les, care trateaza doar modificarile aduse de L 202/2010 (nu pot sa spun cum e pt ca nu am apucat sa ma uit inca peste documentul acesta).
Pe de alta parte, am gasit tratatul complet in doua volume a lui Ion Deleanu pe [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
Patrick_, utilizator
Patrick_ a scris:

forgotten_sunrise a scris:

Aveti idee daca G. Boroi mai are de gand sa actualizeze cartea de procedura civila potrivit micii reforme? Am dat cautare pe toate editurile si imi apar tot editiile vechi. Udroiu am vazut ca si-a reeditat penalul si procedura penala si in plus a mai scos si o carte de grile dar Boroi nimic...

Intradevar, de Boroi nu am gasit nimic.
Am gasit insa pe net "1769_628_Supliment - Tratat de drept procesual civil.pdf", un supliment la tratatul lui Ioan Les, care trateaza doar modificarile aduse de L 202/2010 (nu pot sa spun cum e pt ca nu am apucat sa ma uit inca peste documentul acesta).
Pe de alta parte, am gasit tratatul complet in doua volume a lui Ion Deleanu pe [ link extern ]

MUltumesc Patrick! Gasisem si eu Les si Deleanu dar nu-mi permite timpul sa citesc din prea multi autori. As vrea sa limitez la autorii care fac subiectele: Boroi la civil si proc civila, Udroiu la penal si proc penala.
Ai dreptate :)
Eu in afara de procedura penala inca nu ajuns sa citesc la nici o alta materie.
Si timpul zboara.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)