Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Aveti idee daca G. Boroi mai are de gand sa actualizeze cartea de procedura civila potrivit micii reforme? Am dat cautare pe toate editurile si imi apar tot editiile vechi. Udroiu am vazut ca si-a reeditat penalul si procedura penala si in plus a mai scos si o carte de grile dar Boroi nimic...
forgotten_sunrise a scris:
Aveti idee daca G. Boroi mai are de gand sa actualizeze cartea de procedura civila potrivit micii reforme? Am dat cautare pe toate editurile si imi apar tot editiile vechi. Udroiu am vazut ca si-a reeditat penalul si procedura penala si in plus a mai scos si o carte de grile dar Boroi nimic...
Intradevar, de Boroi nu am gasit nimic.
Am gasit insa pe net "1769_628_Supliment - Tratat de drept procesual civil.pdf", un supliment la tratatul lui Ioan Les, care trateaza doar modificarile aduse de L 202/2010 (nu pot sa spun cum e pt ca nu am apucat sa ma uit inca peste documentul acesta).
Pe de alta parte, am gasit tratatul complet in doua volume a lui Ion Deleanu pe [ link extern ]