LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
stiti de ce a facut atac cerebral judecatorul?
dupa ce a vazut fapta a incercat sa o incadreze juridic purtand discutii in contradictoriu pe forum :giggle:
relax people, relax
buna, ma alatur si eu voua. nu stiu daca voi da in august, cred ca in noiembrie.
dupa multe planuri marete de parcurgere a materiei - esuate majoritatea :">-, m-am hotarit sa incep cu pasi mici. adica sa citesc cite 25 de pagini pe zi. si vad ca merge mai bine. Important e sa nu ma opresc din citit, ca, daca ma opresc, asa ramin pina inainte de concurs cu vreo citeva saptamini. :sorry:Oricum,va urmaresc de citeva saptamini si efervescenta voastra ma stimuleaza. Va doresc succes tuturor.
Dati prea multa importanta unor comentarii care se vor la obiect scurte si elocvente cine vrea sa retina ceva are de invatat de pe forum cine nu ramane superior in oglinda. Nu a jignit nimeni pe nimeni insa unii sunt mai sensibili decat altii. Forgotten este subtil dar voi ii declarati razboi de-a binelea.
Zau.. ca mi se pare ca am dus speta la extrem.
Daca ar sti saraca pisica ce de controverse a iscat s-ar fi sinucis.
Vin si eu cu una ca vad ca va pasioneaza penalul.
În fapt s-a reţinut că inculpatul, bolnav de tuberculoză bilaterală, a comis o
infracţiune de omor, aplicându-i soţiei sale timp de 30 de minute lovituri cu pumnii şi cu picioarele, rupându-i 10 coaste prin apăsarea pieptului cu genunchii şi, în final,sugrumând-o. În apărarea sa, inculpatul a arătat că nu a intenţionat să o ucidă, că a fost provocat de aceasta care era alcoolică, a făcut scandal şi a încercat să se opună ca inculpatul să plece de acasă în vizită la mama sa, reproşându-i că se duce la alte femei, adresându-i cuvinte injurioase, spărgând 2 farfurii şi trântind un taburet de podea.
Ce trebuia să decidă instanţa?