Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Bunul nu trebuie sa aiba neaparat valoare economica. Si ruperea unei scrisori de dragoste a altei persoane (care are doar valoare sentimentala) intra la distrugere.
Frustrarea mea e ca dupa atatea pagini pe speta aia suntem la fel de nelamuriti...
Asa am patit in vara la examen cand era o intrebare in legatura cu ceva ce dezbatusem indelung pe forum si atata o dezbatusem ca imi aminteam argumentele fiecaruie dintre "voi" dar nu si raspunsul corect.
Cateodata cred ca e doar "locul nostru" de intalnire, a "ciudatilor" neintelesi (pentru ca putini cred ca avem in jur persoane care pricep despre ce e vorba sau cu care pot dezvolta o discutie pe tema asta) care-si pun viata pe hold pentru un examen.
Forgotten ai un caracter care nu admite alte pareri si asta nu e tocmai bun pentru un viitor magistrat.Cand am spus de omor,daca ai fi citit cu atentie am pus o ipoteza:daca respectivul ar fi stiut ca judele sufera de inima si este foarte atasat de pisica,astfel provocandu-i o emotie puternica.
Pentru cultura ta generala cu privire la aceste aprecieri citeste:
- Drept penal special editura All Beck,Alex.Boroi si Gh.Nistoreanu pag 61
- Drept penal special-sinteza de teorie si practica judiciara vol.1,Gh.Mateut,pag.65
-Decizia nr.625/1987 in CD 1987 pag.265 pronuntata de Tribunalul Suprem
-Patologia medico-legala, T Vasiliu, O Stoica, C Bulai
Intrebarea mea cu privire la pisica a fost daca o consideri obiect si ai raspuns ca da.Cu privire la clasificarea din civil,stai linistit o stiu foarte bine,insa eu te intrebasem din punct de vedere al vreunei legi penale.
Ai fost primul care ai jignit si acum observ ca pozezi in victima,spunand ca ai raspuns la jignirile mele.
Citeste cu atentie postarile mele si vei vedea ca dupa ce ai jignit(nu-ti doresc vreodata sa ajungi magistrat) eu am incercat sa te temperez,sa am o atitudine impaciuitoare,urandu-ti contrar,adica sa ajungi,si cu toate astea ai continuat sa jignesti.
Nu este locul sarcasmului pe acest forum,este locul unde ar trebui sa asculti si parerea altora nefiind ironic.
Prin expunerea diferitelor puncte de vedere invatam,extragand ce este corect.
PS.- oricum de la speta asta,jur,nu o sa-mi cumpar pisica!:).Ma multumesc cu asta de la avatar (stai linistit nu te tinteste pe tine)
oauuuuuuuuu :O :O :hm:
Am inteles este o speta si multe multe opinii .....da nu credeti ca este de ajuns????
Eu am alta pb mai stringenta... se da defapt acest examen in august???? pt ca legea nu este modif si legea prevede ca "...se da o sg data pe an...". :">
p.s.
Apropo stiti speta cu tigaia??? Nu vi-o spun !!!!!! :duh: si cine o stie sa o tine pt el... asta a generat pe topicul admitere inm 2010 50 de pag de solutii si multe altele pe langa :O
Spor la invatat! Sunt convinsa ca mai exista alte cateva mii de spete de discutat.
E foarte nasol ca de la discutii "doctrinare" se ajunge de cele mai multe ori la atacuri la persoana.
S-a intamplat de nenumarate ori pe forumul asta si, din pacate, o sa se mai intample.