Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
justjustice a scris:
Eu deja m-am apucat sa imi fac modificari prin carti. Nu am gasit pe net nicio discutie cum ca ar putea fi declarata neconstitutionala. Tu ce informatii ai?
Dupa o pauza de o sptamana si ceva, cred ca ar fi cazulsa ma apuc din nou de invatat doar ca am si eu o nelamurire:
L procedura penala citim si 202/2010? Am auzit ca sunt probleme la punerea in practica, si s-ar putea sa fie declarata neconstitutionala? Voi ce faceti, o invatati?
Multumesc
Imi pare rau ca tu crezi ca cei care au luat examenul stiu tot si ca nu mai este nimic de invatat. Examenul a fost usor. Nici nu inteleg de ce unii ca si tine nu reusesc sa-l ia dupa a 5 incercare. Cred ca este vorba de un ghinion teribil.
Daca am gresit undeva, in ideile pe care le-am sustinut si le-am propus spre dezbatere, este posibil, dar am facut-o pe forum si nu credeam sa fiu sanctionata la modul acesta.
Adevarul este ca nu trebuia sa ma bag in discutie sa tac si sa pastrez un aer de superioritate fata de cei ca tine. Eu nu sunt asa, dar invat repede. Iubesc dreptul, ma pasioneaza discutiile juridice, nici pe de parte nu le stiu pe toate, dar macar ma intereseaza spre deosebire de altii care motiveaza " de unde le scoateti".
Bine. Pace!