avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
costelinio a scris:

davegahan a scris:

Are cineva idee despre ce se intampla cu siteul INM?
Pagina e inactiva si apare acest mesaj:

This Account Has Been Suspended.
Please contact the billing/support department as soon as possible.

asa imi apare si mie

Eu folosesc Mozilla Firefox (ultima varianta) si merge perfect. Se acceseaza si cu Google Chrome la fel de bine. Poate folositi alt browser si din cauza asta nu puteti accesa...

PS. Referitor la problema "ordonanta/rezolutie" in caz de clasare, in practica (nu am idee care ar fi raspunsul corect in cazul unei grile la concursul de admitere...) se dispune clasarea prin rezolutie de exemplu pt. art. 10 lit. g, atunci cand nu exista invinuit in cauza si s-a implinit termenul de prescriptie al raspunderii penale.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
libercugetator, utilizator
am si eu cateva intrebari pentru cei care au penalul lui udroiu. m ar interesa parerea acestuia.
1. furtul de curent e o infractiune continua permanenta sau succesiva?
2. infractiunile de obicei pot fi continuate?
3. in cazul infr continuate este necesara unitatea de subiect pasiv?
mersi anticipat
iar la procedura. care este calea de atac impotriva incheierii de respingere a recuzarii?
si 2. cum se consemneaza declaratia invinuitului/inculpatului in timpul u p?
Probabil ca cei care au acel mesaj de eroare la accesarea site-ului INM sunt abonati la acelasi ISP.
Problema e de la ISP:

"If you are not getting a similar message on any other site, there is nothing you can do to resolve it; the site owner has an issue to settle with his/her/it's web host or third-party domain name registration service.

If you get this message whenever you're trying to connect to the internet after seeing it the first time, then it is your Internet account that has a billing issue; in this case, it would probably be something like an overlooked bill or your ISP incorrectly determining your acct was getting service you weren't paying for. Sometimes this will happen when they are having a lot of service theft in a particular area and when they cut off service to people who aren't paying, there are inevitably some legitimate customers who end up affected because they're unaware that a thief is tapping their line."
simeria a scris:

am si eu cateva intrebari pentru cei care au penalul lui udroiu. m ar interesa parerea acestuia.
1. furtul de curent e o infractiune continua permanenta sau succesiva?
2. infractiunile de obicei pot fi continuate?
3. in cazul infr continuate este necesara unitatea de subiect pasiv?
mersi anticipat
iar la procedura. care este calea de atac impotriva incheierii de respingere a recuzarii?
si 2. cum se consemneaza declaratia invinuitului/inculpatului in timpul u p?

Pentru procedura penala:
1. Respingerea recuzarii se poate ataca doar odata cu fondul.
2. Declaratia invinuitului/inculpatului in timpul UP se consemneaza de catre org de UP care il asculta pe acesta, pe formular inseriat, iar dupa consemnare cel ascultat semneaza declaratia pe fiecare pagina si bareaza spatiile ramase libere.

Despre opiniile lui Udroiu la problemele mentionate de tine sper sa pot sa-ti sa-ti raspund mai peseara.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
Patrick_, utilizator
Patrick a scris:

Art 74^1 se refera doar la cazurile in care invinuitul sau inculpatul acopera integral intregul prejudiciu.
In toate celelalte cazuri prevederile ar 62 alin 2 se vor aplica la fel ca si pana la L202/2010.
Chiar si in cazul in care se aplica 74^1, limitele pedpselor se reduc la jumatate, deci se poate dispune revocarea si aplica o pedeapsa cu inchisoarea in alte limite.
Se "poate" aplica o pedeapsa cu amenda, dar nu e obligatoriu.

Mulţumesc, dar, scuze, eu tot nu inteleg; cum e cu consecintele deosebit de grave vis-a vis de art 74 ind 1 cp: dacă se săv. 209, 215 , 215 ind.1, 249 şi se acoperă prejudiciul de 50000- 100 000 euro, se poate aplica o sancţiune adm. sau o amendă penală?cuantumul ridicat al prejudiciului mai este agravantă ? că şi până la L 202 se recupera prejudiciul dar sancţiunea penală rămânea;

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)