forgotten_sunrise a scris:
Eu o sa ma apuc de la 1 februarie! E foarte multa materie si nu am la dispozitie foarte mult timp liber pt ca mai si lucrez. Am obtinut un rezultat destul de slab acum, doar 62 de puncte si, scazand 100 care vor intra, mai am 500 de persoane care sunt mai bine pregatite decat mine. Deci am de tras! Cred ca cel mai important lucru e organizarea si gestionarea timpului. M-am gandit sa aloc in prima faza 6 saptamani pt civil, 4 pt penal, 3 pt procedura penala si 3 pt procedura civila, in aceasta ordine. Ar fi de dorit ca si pe forum discutiiile sa se desfasoare intr-o anumita ordine pt ca am avea cu totii mai mult de castigat asa. Dar daca eu invat la civil iar pe forum vine cineva cu grile din procedura penala, nu ma avantajeaza cu nimic si nu consider participarea mea la discutie utila. Si inca ceva: ar fi de dorit ca discutiile sa urmareasca, cel putin in prima faza, lamurirea unor aspecte mai dificile, a unor chestiuni necesare intelegerii materiei. Postarea de grile din diversi autori, in mod haotic, nu cred ca ne-ar fi de prea mult folos. Avem o gramada de carti de grile si cred ca ar fi suficient daca le-am rezolva pe acelea. A, daca e vreo grila mai ciudata si nu intelegem de ce un anumit raspuns e corect, da, e bine sa o punem in discutie aici pe forum si sa o lamurim dar altfel nu vad sensul.
Hop si eu (cei vechi ma cunosc) cei noi isi vor aminti de mine cu siguranta, si eu sunt de acord cu tine forgotten sa incepem cu inceputul si sa invatam toti cam la aceleasi materii daca le intoarcem intre toti pe toate partile imposibil sa ne ramana lucruri nelamurite.
Deci cand incepem oficial si cu ce incepem?
1- Martie?