avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
cred ca ma bag si eu de data asta...am dat de 2 ori..prima oara 45 a2a oara 66..
pana acum doar am urmarit forumul,dar de acum am de gand sa particip si eu la dezbateri :)
eu ma apuc peste o sapt de invatat..si tot cu civilul! mult mult spor la invatat tuturor!!!
Si eu merg cam pe aceeasi linie Civil, Penal, Pr. penala si Pr. civila.
Acum iau o pauza caci am ceva examene la master si din martie ma apuc in forta, Civil partea generala - autor G.Borroi.
Probleme - prescriptia extinctiva, vicii si forma actelor
Buna....
Intru si eu.....
Imi pare rau pt.cei care nu au reusit. ....si au fost atat de aproape....
buna seara... ma alatur si eu .... am tot citit discutiile de pe site de aproape un an, am si participat la prima sesiune pe anul asta de INM, evident am picat si iata-ma intr-o scurta vacanta, dupa care incep si eu sa invat...
poate cei care au luat deja vor vrea sa impartaseasca reteta succesului daca au luat lecitina, gincobiloba:-/..... si cum au reusit sa retina asa de bine... eu am citit, ce-i drept doar o luna jumate pt ac examen, am mers sa vad cum este, dar , desi trecusem prin materie mi se parea ca nu mai stiu nimic in fata foii de examen, mi se pare ca e si nu e varianata A sau B si asa am sfarsit prin a pune 2 raspunsuri in loc de unul , prin a schimba raspunsul corect cu cel gresit cand am transcris de pe ciorna pe lucrare, ai zice ca eram elev de ginmaziu care nu a mai dat examene in viata lui, oofff stiu ca lamentarile nu isi au rostul acum , dar as vrea sa stiu cum va mobilizati sa invatati atatea luni sustinut???
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
adelykitt, utilizator
adelykitt, ce punctaj ai obtinut ?

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)