avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Am urmarit-o si eu. Daca nu ma insel, au propus aminarea pronuntarii asupra ordonantei de urgenta cu o saptamina, dupa care au trecut la deliberare si s-a intrerupt transmisia.
catalinpituc a scris:

As vrea sa te intreb Carmen Miron. Spunei ca ai urmarit discutiile contradictorii din sedinta plenului CSM. Care a fost finalitatea discutiei. Ce s-a hotarat.

au amanat ... sincer nu stiu ce se va alege din totat nebunia asta ... am senzatia ca nu exista vointa politica ...
Stiu ca va este greu, dar nu va descurajati! In sedinta de azi spuneau ca data limita a declansarii procedurilor de organizare a concursului la INM ar fi 22 sau 23 iunie, iar solutia ordonantei de urgenta este putin "fortata" - acesta a fost termenul folosit de ei. Au aminat dezbaterea in ideea ca asta nu va afecta procedura organizarii concursului.
Cred ca se va organiza concurs la inm in august-septembrie. Daca voi sunteti ingrijorati, care veti da din actualul cod civil, va dati seama cum ne simtim noi, cei cu 5 ani vechime, la gindul ca in octombrie s-ar putea introduce in tematica Noul Cod civil...
Spor la invatat!
lollita a scris:

Stiu ca va este greu, dar nu va descurajati! In sedinta de azi spuneau ca data limita a declansarii procedurilor de organizare a concursului la INM ar fi 22 sau 23 iunie, iar solutia ordonantei de urgenta este putin "fortata" - acesta a fost termenul folosit de ei. Au aminat dezbaterea in ideea ca asta nu va afecta procedura organizarii concursului.
Cred ca se va organiza concurs la inm in august-septembrie. Daca voi sunteti ingrijorati, care veti da din actualul cod civil, va dati seama cum ne simtim noi, cei cu 5 ani vechime, la gindul ca in octombrie s-ar putea introduce in tematica Noul Cod civil...
Spor la invatat!

ioi nu invarti cutitu in rana ...noi facem alba neagra pana stim sigur si daca om da dupa noul cod ..atunci sa vezi civil bagat in 45 zile ...
Niciodata nu mi-a placut debusolarea si se pare ca am parte de ea din ce in ce mai mult. Daca se adeveresc cele mei negre vise sau scenariile cele mai proaste, de a nu se organiza examen anul acesta in vara, atunci cred ca la anul vom sustine examen nu numai din Noul Cod Civil ci si din celelelalte, avand in vedere ca se propune ca la 1 ianuarie 2012 sa intre in vigoare si procedurile. Tragedia nu este ca nu se va sustine examen acum, in vara, cred ca ne-am fi impacat cumva cu acest gand, asta este, repetam, facem grile in continuare. Tragedia este legata de noile coduri si sigur pana la momentul anuntului de anul viitor, vom avea in vigoare cel putin doua coduri.Care vor fi ramane de vazut.
@Carmen: stiu ca exista un document al INM-ului referitor la sustinerea examenului vostru, spunand ca daca nu se va organiza cel pentru noi, in septembrie s-ar organiza cel pentru cinci ani vechime, astfel incat nu v-ar prinde nici pe voi schimbarea. www.avocatnet.ro/content/for...

In rest, spor la ...ce vreti voi...:(

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)