avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Nici nu vreau sa imi imaginez examenul de anul viitor cu 5 generatii restanta, va fi o batalie de zile mari si subiecte pe masura.
m13d a scris:

Nici nu vreau sa imi imaginez examenul de anul viitor cu 5 generatii restanta, va fi o batalie de zile mari si subiecte pe masura.

Cred ca nimeni nu vrea sa si-l imagineze. Daca pana acum numarul a fost in jur de 3100-3200, cu noi cei care terminam acum plus cei care termina anul viitor, plus, plus, plus...cred ca vom ajunge undeva pe la 6000-7000. Oare vor avea destul spatiu, incinte unde sa sustinem examenul? Cat despre subiecte...ma abtin...s-a demonstart ca orice este posibil!
:D Pot fi 7 generatii daca sunt niste subiecte "adevarate", nu se vor ocupa locurile ;)
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
Patrick_, utilizator
Ar fi perfect daca cineva care a urmarit sedinta plenului CSM ne ar putea spune ce anume inseamna "fortat" in solutia unei ordonante de urgenta, in ce context a fost folosita expresia? si daca cumva s au exprimat anumite parereri despre ce s a intamplat aseara in senat?
Eu nu am putut sa urmaresc "eveinmentul" mai de aproape, dar dupa parerea mea, tot ce se intampla legat de aceasta lege, seamana foarte mult cu modalitatea prin care se platesc anumite polite, mai mult sau mai putin personale, intre membri celor trei puteri ale statului.
In acest context cred ca cel mai putin importante pentru cei in masura sa decida intr-un fel sau altul sunt problemele celor pe care intradevar ii afecteaza aceasta decizie.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)