avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Nu a mai aflat nimeni nimic in legatura cu examenul din august nu? nici un zvon nimic?
bogdan0128 a scris:

Nu a mai aflat nimeni nimic in legatura cu examenul din august nu? nici un zvon nimic?

Bogdan, ieri in sedinta, membrii CSM au amanat decizia cu privire la OUG pana miercurea viitoare, pe 22 iunie. Nu au ajnus la un consens daca sa se adreseze sau nu Guvernului prin intermediul Ministerului de Justitie si sa-i ceara un OUG pe aceasta tema, datorita faptului ca Parlamentul s-ar putea in toamna (caci de la 1 iulie sunt in vacanta parlamentara) sa o respinga, la fel cum au respins si Legea, creand un adevarat haos printre candidati, CSM, INM si toti cei implicati. Miercuri la sedinta se va discuta si aceasta problema "fortata" a OUG-ului..Pana atunci...fiecare cu speranta, care moare ultima, dar pana la urma moare si ea!
Eu nu pot sa nu remarc ca tot haosul, toata nebunia creata acum cu necesitatea de modificare a legii, cu incertitudinea concursului de admitere din august 2011 sunt consecintele admiterii INM din 2010.

Examenul acela a fost dezastruos. Pe langa faptul ca nu au stiut sa-si conceapa subiectele astfel incat sa dea sansa celor mai buni 200 dintre candidati sa ocupe locurile si atitudinea lor de dupa ce au avut rezultatele concursului e demna de critici. Dupa ce ai vazut ca nu ai calibrat bine dificultatea subiectelor, trebuiau sa se gandeasca cum sa faca sa repare problema, nu sa se afunde si mai rau.

Au preferat sa aplice regulamentul orbeste fara sa le pese de ulterioarele complicatii. Care se propaga acum cu o intensitate din ce in ce mai mare.

Cel mai rau imi pare de copiii astia care au terminat facultatea anul asta. Ei chiar nu au nicio vina (noi, cei care am dat in august 2010 putem sa spunem ca suntem vinovati ca nu ne-am pregatit suficient de bine pe cat au vrut cei care au facut subiectele). Dar lor ar trebui sa li se asigure sansa de a participa la examenul asta imediat ce au terminat facultatea, sansa pe care au avut-o toate generatiile trecute.

Acum vor sa scada nota de trecere la 5. Si cu ce ajuta asta? Daca faci niste subiecte foarte, foarte grele, poti sa te trezesti ca nu iau multi nici nota asta. Totul depinde de cum concepi subiectele si de dificultatea lor, nu de nota de trecere. Tot umbla la forma, fondul insa ramane neatins...
eu ma intreb daca (eventuala) neorganizare a examenului de admitere la INM anul acesta convine formatorilor din institut, care nu vor avea activitate timp de un an si nu-si vor putea face normele si nici justifica salariile.
vor avea de lucru ... trebuie facute cursuri pe noile coduri ...:sorry:

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)