Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Poate fi subiect activ al unei infractiuni
a) o societate civila
b) o societate comerciala pe actiuni, chiar nelegal constituita
c) o societate comerciala cu raspundere limitata, constituita in vederea savarsirii de infractiuni
pai, eu zic dupa ce vom fi siguri ca nu se da examen anul asta sa ne apucam de Noul Cod Civil, oricum anul 2012 e format din 12 luni, si istoria se poate repeta, examen ar putea fi din nou in februarie, nu? :)
Cam asa ma gandesc si eu. Merg pe codul penal si de proc penala actual in continuare, pentru ca mai sunt sanse sa mai fie in vigoare inca vreun an, dar daca saptamana viitoare nu se hotarasete nimic in legatura cu examenul, cred ca voi incepe sa citesc noul cod civil.
Macar asa, de curiozitate :)
am aruncat doar un ochi pe noul cod civil, am remarcat ca are multe, multe articole, in schimb in tematica cred ca vor fi aceleasi subiecte, bunuri, proprietate, obligatii, contracte, succesiuni, act juridic civil, prescriptie
mi s-a parut ca e mai bine structurat, m-am uitat doar foarte putin pe contractul de vanzare-cumparare si mi-a placut, e mai pe inteles
vom invata noi si modificarile, nu trebuie sa ne speriem