Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Citez din revista Dreptul: "daca subiectul nu respecta succesiunea termenului de plata va exista o infractiune continuata; aceasta înceteaza odata cu savârsirea ultimei actiuni sau inactiuni".
sim05 a scris:
Citez din revista Dreptul: "daca subiectul nu respecta succesiunea termenului de plata va exista o infractiune continuata; aceasta înceteaza odata cu savârsirea ultimei actiuni sau inactiuni".
Opinia cred ca este oricum minoritara. Iar daca a aparut si acel RIL de care spui, e clar ca trebuie sa te gandesti la ea ca si la o infractiune continua.
Sincer sa fiu nu prea pot sa-mi imaginez o infractiune omisiva in forma continuata.
Este vreuna?
Purtarea abuziva, in oricare din modalitatile ei, poate fi comisa printr-o inactiune?
Udroiu asa zice si nu reusesc sa imi imaginez o situatie de fapt care sa concordeze cu optica lui.
Scuze ca ma abat de la linia subiectului pe care il dezbateti !
se pleaca de la prezumtia ca nu a platit intrucat nu a fost de rea intentie. Trebuie sa demonstrzi in instanta ca a fost de rea-credinta si judecatorul dispune plata "restanta" asa cum o numesti tu.
Mai e cineva de aceeasi parere cu mine?