Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nu mai exista niciun dubiu:) [ link extern ] /
ursuletz a scris:
Intrebare:
Aveti adeverinta de la psiholog ca sunteti apti pentru profesia de magistrat? Cine are deja imi poate spune si mie de unde a obtinut-o (orice cabinet psihologic o poate elibera?), cat a costat si cat a durat obtinerea ei (efectuarea testelor, timpul pana la aflarea rezultatului)?
Multumesc!
Eu inca nu mi-am luat adeverinta de la psiholog pt ca astept sa anunte oficial concursul si implicit conditiile de inscriere, ca sa nu arunc de pomana banii pe fereastra in cazul in care nu trebuie hartiuta asta.
Insa, daca momentan doar cauti un psiholog si esti din Bucuresti, eu iti recomand oferta asta: [ link extern ]
Sunt 2 sedinte incluse, deci dupa ce obtii avizul psihologic sau cum s-o numi :O poti folosi timpul ramas ca sa discuti cu psihologul problemele care te intereseaza pe tine. Eu una n-am fost niciodata la psiholog si ma tenteaza ideea. Sper sa anunte concursul inainte sa expire oferta totusi...
Desi si mai bine ar fi sa nu avem de umblat dupa inca o hartiuta!