avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
isis23 a scris:

Csorin a scris:

Salut , vreau sa ma pregatesc pt admiterea la INM , 2012 , am inteles ca ex o sa fie dupa noile coduri , penal,civil si proceduri , ma gandeam la penal , sa citesc dupa noua carte scoasa de Boroi , partea speciala , 2011 , cu modificarile din noul cod penal , la fel mai e o carte , tot cu modificarile din noul cod , de Pasca ,partea generala , ce parere aveti , sa citesc din astea , sau raman pe vechile carti , mitrache ,etc ? Multumesc !

Si eu ma pregatesc tot pentru 2012. Dar de unde ai informatia ca pana la anul ( august ) vor intra si celelalte coduri in vigoare ? Pentru ca ce e aproape sigur este doar noul cod civil , pentru ca avem lege de intrare in vigoare la 1 octombrie. Stii tu ceva , ce noi nu stim ?

Sunt informatii din zvonistica de pe net , nu prea stiu nici eu ce sa cred / fac......X-(.........eu personal o sa citesc odata mitrache , si pe urma citesc doctrina cu modificarile pe noile coduri , la fel si noile coduri, dupa la procedura penala vad eu ,noul cod de procedura in special , si sper sa apara intre timp si ceva doctrina cu modificarile din noul CPP. Ce parere aveti ?
lucutel a scris:

liviu17 a scris:

lucutel a scris:

plusez:)
Imprumultul gratuit de consumatie este un act:
a) de administrare
b) unilateral;
c) de conservare

Constituirea unui uzufruct este un act:
a) dispozitie
b)administrare
c) conservare

1.b
2..a

2 corect
1 atentie! imprumutul de consumatie e un contract unilateral, dar un act bilateral

edit: 1. nu are raspuns corect
nu aruncati cu pietre...e intrebarea lui Boroi:D

Ai dreptate! :"> SI eu am raspuns gresit la grila 1. E un exemplu de grila usoara la prima vedere dar foarte inselatoare.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
simi_stanciu, utilizator
Scuze!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
emmav, utilizator

a) de administrare
b) unilateral;
c) de conservare

Ma risc si eu cu un raspuns nu stiu cat de corect.
La 1 este a? :(
Vrem raspunsul corect! Te rugam!

emmav a scris:

a) de administrare
b) unilateral;
c) de conservare

Ma risc si eu cu un raspuns nu stiu cat de corect.
La 1 este a? :(
Vrem raspunsul corect! Te rugam!

a spus ca 1 "nu are raspuns corect", nu e nici act de administrare

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)