avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
mariana_en a scris:

seara buna
dave, stiu ca sunt niste modif ref la csm si parca si ceva cu inalta curte de prin 2011...nu bag mana in foc, dar parca asa sa zic...
oricum, in brosuricile din colectia aia iti dau de la inceput lista cu modif..eu intai o verific p-aia si dupa scot banii...
pana acu ma uitam in sectiunea legislatie de pe site-ul csm-ului, dar si pe-acolo s-au strecurat niste minuni..

camicris a scris:

legea 317/2004 prin lege 36/2011 si 304/2004 prin legea 202/2010

Va multumesc mult!
am sentimentul neplacut ca " penuria " de locuri ne-a " invrajbit" putin, poate ca nu e termenul cel mai potrivit, dar, in mod real , acum , la 20+20 locuri, concurenta s-a ascutit la extrem...in conditiile astea, toti am fugit de pe forum, nimeni nu mai are nimic de intrebat, iar cand are cineva cate o intrebare, cine sa-i raspunda?
eu am zile cand merge grozav, parca le am in degetul mic, si zile cand ies pentru o ora cu treaba si ajung dupa-masa acasa , cu copii cu tot, si abia ajung la carti catre seara, cand nu mai am eficienta si bat pasul pe loc...si nu reusesc intotdeauna sa-mi respect programul , dar , totusi nu sunt in panica, cred ca tot numarul redus de locuri imi da o stare de liniste,
" alea jacta est"...:luck:
spor la invatat !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
artax, utilizator
buna dimineata ...si :coffee: de rigoare
artax draga si eu am remarcat tacerea de pe forumul nostru... intr-adevar provocarea celor 20 locuri/optiune... ne face pe toti sa stam mai mult cu nasu-n carte...
dave_am mai spus si o repet...fiecare cu ritmul lui, nu exista aceeasi reteta pt toti... important e sa fim la final peste linie...:worthy:

artax a scris:

am sentimentul neplacut ca " penuria " de locuri ne-a " invrajbit" putin, poate ca nu e termenul cel mai potrivit, dar, in mod real , acum , la 20+20 locuri, concurenta s-a ascutit la extrem

Nu cred ca se pune problema de invrajbire.
Pur si simplu oamenii isi dau seama ca trebuie sa foloseasca la maximum timpul pe care-l au.
Pana la acest examen fiecare concura cu el insusi.
Daca reuseai sa ajungi la nivelul unui 7,50 erai admis de cele mai multe ori.
Cu 8.00 erai complet lipsit de emotii. Deci trebuia sa atingi nivelul ala.
Acum concuram atat cu noi insine (trebuie sa atingi cel putin nivelul unui 8,50 ca sa ai sanse) cat si intre noi (nu poti sti niciodata cat de bine pregatiti sunt ceilalti si ce nota ti-ar fi suficienta ca sa intri).
Asa ca stam si invatam mai mult si contribuim mai putin pe forum.
Insa concurenta intre noi trebuie sa se opreasca aici.
Daca cineva are nevoie de o informatie sau daca are o nelamurire e normal sa intre aici si sa ceara ajutor.
Dave, tin sa te contrzic.
De cand am vazut nr de locuri, eu una am luat in calcul si concurenta.
Sunt persoane care si la 50 de locuri luau in mod f serios in calcul concurenta, eu nu pot sa zic ca la ex din 2010 nu am luat-o deloc in calcul, dar era undeva departe.
Inainte, asa cum zici tu era suficient sa te bati cu tine insuti ca sa iei undeva in jur de 7.50. La 20 de locuri altfel sta treaba. O singura intrebare poate face diferenta.

Legat de inactivitatea pe forum si eu cred ca pe primul loc e faptul ca fiecare acorda cat mai mult timp studiului individual, asa e normal, dar si "concurenta' e un factor.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)