avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
la noi e mai misto...plateste taxa la judecatorie...si te inscrii la tribunal....noroc ca sunt una langa alta.

ghindocul e la faza de rosu in gat, dar pentru ca a avut anul trecut o infectie cu stafilococul auriu...acum ne "alarmam" la cel mai mic semn

obligatiile ...cam 2 zile...civilul merge mai repede...penalul ma omoara
lili_maci a scris:

camicris a scris:

ati inceput "araturile" de toamna?
pe mine m-a lovit iar fericirea...plodul meu e iar bolnav, iar acasa, iar cu nopti nedormite#-o
eu ma inscriu la judecatori...asta e visul meu...si vad ca visez intruna, nu ma mai trezescX-(
cu repetatul tot la obligatiiX-(...printre mancaruri si suflat de nas, de mers la doctor...
fratilor, mie mi-e frica de penal si procedura penala...nu pot sa cred...TOT CHINEZA,ARABA...

bine ai venit in club!!
:offtopic: rosu in gat si belele la plamani? ca a mea asta are!! tot la judecatori ma inscriu si eu, chiar daca acu dorm pe tastatura.... stii ce se spune, ca ce nu te omoara, te intareste :D
supravietuim noi, si noi, si mostenitorii ...

Pt Gabonne: am intrebat si eu pe aici acum cateva zile. se pare ca un cv simplu e ok. la un europass, as avea ceva de crosetat ...

multumesc pentru raspuns
mai...respira careva? :)
nimeni nu intreaba nimic...(in afara de adeverinte, cv-uri si altele)
thomas28 a scris:

mai...respira careva? :)
nimeni nu intreaba nimic...(in afara de adeverinte, cv-uri si altele)

nope
toata lumea alearga dupa hartzoage...incolo, care are timp, invata, care nu, sterge plozi la nas, pune termometre....distractie mare
daaa, dupa-amiaza sunt mama eroina. bb macelareste o rosie in bucatarie si eu mai macelaresc, din vreme, in vreme, cate un articol amarat ....
rectific: SE PICTEAZA CU ROSIA!!! sa invete cine mai poate, ca pe-aicea sa dus naibii atmosfera de studiu :weg:
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
lili_maci, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)